Objavljena nova fotografija Hoakina Finiksa iz filma "Džoker 2": Jezivo i veličanstveno (FOTO)

06.10.2023

08:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Film u svetske bioskope stiže 4. oktobra 2024. godine

Objavljena nova fotografija Hoakina Finiksa iz filma "Džoker 2": Jezivo i veličanstveno (FOTO)
Hoakin Finiks - Copyright Profimedia

U čast filma "Joker: Folie à Deux" koji izlazi za tačno godinu dana, reditelj filma Tod Filips je podelio novu sliku Hoakina Finiksa u ulozi legendarnog Džokera.

Profimedia
 

Filips je sliku objavio na Instagramu, a na njoj se vidi Džoker na kiši pored četiri osobe koje drže kišobrane u crvenoj, narandžastoj, plavoj i žutoj boji. On nema kišobran i gleda prema nebu sa zatvorenim očima dok kiša pada na njega. Boje kišobrana na neki način simbolišu klovnove i cirkus.

 

 

"4. oktobar. Hvala na svim porukama. Četiri godine traje ova uzbudljiva vožnja. Puno sjajnih uspomena, a biće ih i još više", napisao je Filips u opisu objave.

Mentalni poremećaj koji istovremeno pogađa dve osobe

"Joker: Folie à Deux" u svetske bioskope stiže 4. oktobra 2024. godine, a Filips je u aprilu podelio sliku Harli Kvin i Džokera koje igraju Lejdi Gaga i Finiks, kada je i potvrdio da je snimanje nastavka završeno.

Profimedia
 

Iako se u ovom trenutku još uvek ne zna mnogo o zapletu filma, Filips je rekao da će „Džoker 2“ biti „potpuni mjuzikl“. „Folie à Deux“ (ludilo udvoje) se definiše kao mentalni poremećaj koji istovremeno pogađa dvoje ili više ljudi.

Profimedia
 

Džoker je poznat po svojoj nasilnoj vezi sa Kvinovom, njegovim psihijatrom u mentalnoj ustanovi, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov partner u zločinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike