Džoan Kolins pripremila "bombu": Čuvena Aleksis otkriva mračne tajne iz svog života i zlatnog doba Holivuda!

12.10.2023

20:15

0

Knjiga daje intiman pogled na život slavne glumice, od najranijih dana kao mlade zvezde pa sve do kasne faze njene karijere

Džoan Kolins pripremila "bombu": Čuvena Aleksis otkriva mračne tajne iz svog života i zlatnog doba Holivuda!
Džoan Kolins - Copyright Profimedia

Glumica Džoan Kolins nikada nije preterano krila detalje iz svog ličnog i profesionalnog života, ali njeni najnoviji memoari bi ipak mogli biti "prava bomba", prenose svetski mediji uoči objavljivanja knjige čiji izlazak je planiran za 24. oktobar.

Džoan Kolins/Profimedia
 

Ova devedesetogodišnja glumica je jedna od retkih živih zvezda iz zlatnog Holivuda, i zato bi mogla biti neiscrpan izvor mnogih tajni iz tog perioda.

Mučni detalji abortusa

Knjiga "Behind The Shoulder Pads - Tales I Tell My Friends", koja se već može naručiti na Amazonu, daje intiman pogled na život slavne glumice, od najranijih dana kao mlade zvezde pa sve do kasne faze njene karijere.

U ovoj knjizi Džoan otkriva mučne detalje abortusa koji se dogodio šezdesetih godina prošlog veka kada je bila verena za Vorena Bitija. Kako navodi u knjizi, ovu tešku odluku su doneli jer su su bojali kakav bi uticaj vanbračno dete moglo da ima na njihove karijere.

Profimedia
 

- Nije preuzeo nikakvu odgovornost, zato što sam ostala trudna. Pokušavala sam da ubedim sebe da radimo pravu stvar dok je Voren bio zagledan u papir na kojem su bila upustva. Bila sam u srednjim dvadesetim godinama i imala sam uspešnu karijeru - priseća se Džoan.

Veza nije imala budućnost

Kako je navela, veza sa Bitijem, za kojeg je bila verena, nije imala dugoročnu budućnost.

- Beba bi sve promenila. Morala bih da prestanem da radim. Foks bi otkazao ugovor, a verovatno bih izgubila i liniju - otkrila je glumica zašto porođaj nije dolazio u obzir.

Kolins u knjizi pominje i njen odnos sa Merilin Monro, otkrivajući da joj je davala savete kako da se suoči sa "vukovima u gradu".

Profimedia
 

Glumica je u memoarima progovorila i o svom rivalstvu sa sestrom ali i bolnom gubitku kada je ona umrla 2015. godine.

- Niko, ni naši prijatelji, ni naša najbliža porodica, neće znati šta smo sve delile zajedno tokom celog života, kao i duboku ljubav koja je postojala između nas i koju još uvek osećam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike