Šta danas Džoan Kolins misli o Aleksis i za čim najviše žali u životu (VIDEO)

30.03.2022

15:30

0

Tokom svih ovih godina imala je puno ponuda za snimanje dokumentaraca ali kako je ispričala novinaru Forbes svi su se zasnivali na ideji da se okupe njeni prijatelji i saradnici koji će pričati najlepše o njoj

Šta danas Džoan Kolins misli o Aleksis i za čim najviše žali u životu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Džoan Kolins, najviše pamtimo po zločestoj ali savršeno odigranoj Aleksis iz “Dinastije” koja je “žarira i palila” osamdesetih godina. Danas ima 88 godina i 70 godina fantastične glumačke karijere. Živi u Los Anđelesu  i Londonu, a početkom godine na BBC je prikazan dokumentarac o njoj.

Tokom svih ovih godina imala je puno ponuda za snimanje dokumentaraca ali kako je ispričala novinaru Forbes svi su se zasnivali na ideji da se okupe njeni prijatelji i saradnici koji će pričati najlepše o njoj.

Ona nije želela takav dokumentarac o sebi, sve do trenutka dok joj producent Karen Steyn nije ponudio da ona ispriča svoju životnu priču i tako je nastao film “This Is Joan Collins “ koji je BBC prikazao 1. januara.

Džoan Kolins/Profimedia
 

U dokumentarcu Džoan Kolins iskreno govori o svom profesionalnom ali i privatnom životu. Otkriva detalje o ranim počecima svoje karijere u doba zlatnog Holivuda, ali i usponima i padovima svojih pet brakova kao i ulozi majke do koje joj je veoma stalo.

Ipak nije se dotakla, gubitka svoje sestre, spisateljice Džeki Kolins, jer je to za nju još uvek bolna tema. Podelila je sa javnošću jedan drugi tužan događaj iz 1980. godine, saobraćajnu nesreću koju je doživela njena ćerka, kada je udario auto, a od koje se dugo oporavljala. Na pitanje da li žali za nečim u životu novinaru je odgovorila:

- Naravno, zbog nesreće moje ćerke i previše brakova u mom životu. Bila sam glupa – rekla je Džoan.

Ipak, kako tvrdi danas je u srećnom braku već 20 godina, sa holivudskim producentom Percy Gibson.

O svojoj omiljenoj junakinji Aleksis iz Dinastije danas kaže:

- Volela sam kod Aleksis njenu duhovitost, oštrinu i što nikom nije dozvoljavala da je pređe – kaže Džoan.

A kako danas Kolins provodi dane:

- Mi smo trenutno u Los Anđelesu ali većinu vremena provodimo u Londonu gde žive moja deca i unuci. Nemam neke hobije. Možete li čitanje smatrati hobijem? Ili fotografiju? Mnogo volim modu, dizajniram odeću- kaže ova sjajna glumica.

Na pitanje šta bi savetovala mladoj Džoan koja korača ka Holivudu:

- Imaš mnogo više moći, nego što msiliš da imaš – zaključila je Džoan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Forbes

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike