Ostin Batler postao predmet podsmeha na društvenim mrežama: Razlog je novi film o Elvisu i Prisili (FOTO/VIDEO)

09.10.2023

18:30

0

Svi upoređuju njegovu i glumu Džejkoba Elordija

Ostin Batler postao predmet podsmeha na društvenim mrežama: Razlog je novi film o Elvisu i Prisili (FOTO/VIDEO)
Ostin Batler - Copyright Profimedia

Film o životu Prisile Prisli „Prisila“ stiže u svetske bioskope 3. novembra. Film je režirala Sofija Kopola. Džejkob Elordi igra Elvisa Prislija, a Prisilu glumica Kejli Spejni.

Kopola je napisala i režirala film koji je zasnovan na Prisilinim najprodavanijim memoarima iz 1985. godine "Elvis i ja".

Profimedia
 

Knjiga, koja je objavljena 1985. godine, predstavlja Prisilin prikaz njenog odnosa sa Elvisom, uključujući njihove afere, efekat dominacije muzičke industrije Bitlsa i njihov brak.

Ne pojavljuje se u filmu, a svi pričaju o njemu

Film je premijerno prikazan u Veneciji gde je doživeo ovacije, a upravo je objavljen i najnoviji trejler.

Iako se ne pojavljuje u filmu, internet, tačnije X društvena mreža (nekadašnji Tviter) bruji o Ostinu Batleru.

Foto: Promo/Blitzfilm
 

Naime, on je igrao kralja rokenrola u filmu „Elvis“. Film je bio veoma gledan prošle godine i lepo ocenjen od publike, a Batleru je "za dlaku" izmakao Oskar.

Glumac se za ovu ulogu spremao više od dve godine i kako je pričao zaista je želeo verno da „skine“ kralja rokenrola. Toliko je na tome radio da mu je dugo vremena trebalo i nakon filma da prestane da priča glasom Elvisa Prislija.

Ko je bolje "skinuo" akcenat

Upravo zbog toga je postao predmet sprdnje fanova na društevnim mrežama, koji smatraju da je glumac Džejkob Elordi, odlično odglumio Elvisa i da mu za to nisu bile potrebne opsežne pripreme kao Batleru.

Profimedia
 

Jedan od fanova je prokomentarisao:

"Ostinu Batleru je trebalo tri godine, da se uputi u život Elvisa Priilija a Džejkobu mnogo manje vremena, čak mu i je i akcenat bolji".

Jedna od tema ismevanja Batlera je i Oskar. S obzirom na to da ga nije dobio, neki fanovi su ubeđeni da će ovog puta zlatna statua za ubedljivu glumu pripasti Džejkobu.

Film „Prisila“ govori o životu kralja rokenrola iz ugla Prisile, a koliko je to Sofija Kopola uspešno uradila, s obzirom da nije smela da koristi originalnu muziku kralja rokenrola, publika će moći da se uveri od novembra u bioskopima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike