Luka Grbić: Vozilo im je upalo u vodu, njih troje su poginuli, samo on je preživeo

02.10.2023

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Sa upečatljivom glumačkom postavom i izuzetno zanimljivim pričama, serija "Poseta" obećava nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje napetih drama

Luka Grbić: Vozilo im je upalo u vodu, njih troje su poginuli, samo on je preživeo
Luka Grbić u seriji "Poseta" - Copyright Promo

Nova uzbudljiva serija „Poseta", iz produkcije Telekoma Srbija i produkcijske kuće Mir Media, donosi nam četiri priče inspirisane realnim događajima. Ovaj intenzivni drama-serijal koji počinje večeras, 2. novembra, u 21 sat, samo na Superstar kanalu, baca svetlo na živote četvoro ljudi iz potpuno različitih društvenih slojeva, koji se nalaze u istražnom zatvoru, očekujući sudbinu koja će ih zauvek promeniti. Svaka od četiri priče predstavlja zaseban mini-serijal od po četiri epizode koje će se emitovati od ponedeljka do četvrtka od 21 čas.

Promo
 

Sloboda ili tama iza rešetaka

Prva priča, nazvana „Reka“, uvodi nas u svet mladog fudbalera, zvezde u usponu, koji se budi u bolnici bez sećanja na prethodnu noć. Shvata da su mu prijatelji stradali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a on sam je osumnjičen da je bio za volanom kobnog vozila. Sada, suočen s vlastitom amnezijom i optužbama koje vise nad njim, moraće da otkrije istinu koja će ga osloboditi ili ga zauvek vezati za tamni svet iza rešetaka.

24sedam/Goran Sivački
 

Svaka priča je posebna i u svakoj se glumačka ekipa u potpunosti razlikuje od prethodne. Kroz „Reku“ nas, pored Luke Grbića koji igra glavnu ulogu u prvoj epizodi, vode Nikola Rakočević, Uliks Fehmiu, Nikola Ristanovski, Snežana Bogdanović, Gordana Boban, Ljuba Bandović, Matija Vastl, Andrija Kuzmanović, Kamka Točinovska, Dragan Despot, Željko Erkić, Rale Milenković i Jovo Maksić.

Sa upečatljivom glumačkom postavom i izuzetno zanimljivim pričama, ova serija obećava nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje napetih i emotivno nabijenih drama.

24sedam/Goran Sivački
 

Kada je nastavak života nemoguć

- "Reka" je priča o pronalaženju načina da se nastavi život onda kada to deluje kao nemoguć zadatak. O odnosu svih nas prema krivici, odgovornosti i pravdi. O pokušaju da se prihvati naizgled neizdrživa sudbina - rekao je Luka Grbić.

Kako je istakao za Tanjug, brojne probe pred snimanje su bile "snažan proces", i imao je "osećaj suverenosti u kadru, što je, kako naglašava, jako bitno za ovaj deo serijala, jer je u pitanju psihološki duboko dramatična i snažna priča o momku koji se vozio sa tri najbolja prijatelja i drugaricom, vozilo im je upalo u vodu, a njih troje su poginuli - otkrio je glumac.

24sedam/Goran Sivački
 

Grbićev lik se nalazi u istražnom zatvoru, ne zna šta će biti sa njegovom sudbinom i ne seća se događaja, niti da li je on vozio.

- Osećaj krivice i odgovornosti je tu. To je priča o tome šta je moralno, pravno moralno i lično moralno - naglasio je glumac.

Prema njegovim rečima, na mikro planu takvu temu doživljavamo svaki dan, kroz odnos prema odgovornosti, krivici i istini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike