Ekskluzivne premijere domaćih serija koje smo dugo čekali na Superstar kanalu: Potresne priče o istinitim događajima (FOTO)

20.09.2023

14:45

0

Najbolje iz Telekom produkcije

Ekskluzivne premijere domaćih serija koje smo dugo čekali na Superstar kanalu: Potresne priče o istinitim događajima (FOTO)
Zlatan Vidović u seriji "Oluja" - Copyright Promo/Telekom Srbija

Kraj septembra nam, pored zlatnih tonova, već tradicionalno na Superstar TV kanal donosi i najbolje domaće serije iz produkcije Telekoma Srbija.

U programskoj šemi za ovu jesen imaćemo priliku da gledamo ekskluzivne premijere naslova serijala koji se već dugo očekuju na malim ekranima.

Promo/Telekom Srbija
 

Među njima će bez sumnje najviše pažnje privući serije snimljene po istinitim događajima, poput „Oluje“ i „Tunela“, kao i serija „Toma“, biografska priča o velikanu naše muzičke scene.

Jesenja sezona od 30. septembra

Jesenja sezona premijera otpočeće 30. septembra serijom „Oluja“ koja se u filmskom formatu već emitovala ovog leta, takođe premijerno, na Superstar kanalu.

Sada će ovu potresnu priču publika moći da prati i u serijalu od 12 epizoda koje će nam na emotivan način približiti sudbine našeg naroda tog avgusta 1995. godine.

Promo/Omega produkcija
 

Za novembar je zakazana dugonajavljivana premijera domaćeg trilera „Tunel“ inspirisanog realnim događajima i opasnim situacijama u kojima su se nalazili pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica i njihovih pregovaračkih odeljenja.

"Tunel" u 12 epizoda

Svaka od 12 epizoda predstavljaju zasebne priče o slučajevima u kojima su učestvovali pregovarači koje tumače Minja Peković i Jovan Belobrković, dok se u epizodnim ulogama pojavljuje veliki broj poznatih glumaca kao što su Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Sergej Trifunović, Zoran Cvijanović, Tamara Šustić i ostali.

Profimedia
 

Podjednako nestrpljivo publika čeka i premijeru serije „Toma“ čije je prikazivanje na bioskopskim platnima dostiglo rekordnu gledanost, a ništa manje se ne očekuje i od serijala o našem najvećem umetniku narodne muzike.

Mini serija, sa glumcem Milanom Marićem u naslovnoj ulozi, emitovaće se u osam nastavaka od decembra meseca.

Tamara Dragičević Promo/Aleksandar Kujučev
 

Do kraja godine na Superstaru nas očekuje još i nova serija „Poseta“, premijera nastavka kriminalističke drame „12 reči“ sa Viktorom Savićem u glavnoj ulozi, kao i druga sezona hit serije „Pevačica“ u kojoj se sada glumici Jeleni Mur, koja tumači naslovnu ulogu, pridružila naša poznata pevačica Milica Todorović.

Jelena Mur, serija Pevačica/Promo
 

Najavljena programska šema za kraj ove godine potvrđuje da je Superstar TV i dalje pravo mesto za najbolji i najekskluzivniji domaći serijski sadržaj.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike