Da li se Arnold Švarceneger vraća "Predatoru"? "On je još uvek tu"

30.09.2023

17:30

0

I dalje ima vremena

Da li se Arnold Švarceneger vraća "Predatoru"? "On je još uvek tu"
Arnold Švarcenger - Copyright Profimedia

"Prey" je prednastavak "Predatora" koji je smešten u 18. vek. Film prati mladu Indijanku Naru, veštu ratnicu, koja želi zaštititi svoje pleme nakon dolaska Predatora na njenu teritoriju.

Profimedia
 

"Prey" se smatra najboljim filmom o Predatoru još od originala s Arnoldom Švarcenegerom. Reditelj filma Den Trahtenberg ima nekoliko ideja za nastavak filma. U razgovoru za portal Comicbook otkrio je kako bi pristupio snimanju nastavka.

Moramo napraviti nešto kul

- Često neko napravi neku kul stvar i onda su nastavci bez veze. I to onda nije to. Razmišljajući o nastavcima, prvobitni razgovori su i uvek će biti o tome što možemo učiniti da bude posebno i nešto što se još dogodilo. Ne samo u Predator franšizi, već za ovaj žanr. Možemo li napraviti nešto kul - izjavio je reditelj.

"Prey" se ističe u odnosu na prethodne Predator filmove i doneo je novu svežinu u već ustaljenu franšizu. Ništa manje se ne očekuje ni od budućeg nastavka ovog filma kao što je naslutio reditelj.

Profimedia
 

- Ono što uvek kažem u razvojnoj fazi je da moramo osigurati određene scene isključivo za film koji radimo. Ne želim neku scenu za koju će mi kasnije govoriti da je bila u drugim Predator filmovima, Marvelu ili Ratovima zvezda. Želim da samo u ovom filmu možete dobiti takvu scenu -  dodao je.

I dalje ima vremena

Arnold Švarceneger je najzaslužniji za popularizaciju Predator franšize. Logično je da se postavlja pitanje  hoće li se on pojaviti u nastavku.

- Ne znam još kako raditi neke stvari, ali učim. Čuo sam kako su pokušali vratiti Arnolda u Predatorima. Sve što ću reći je da i dalje ima vremena za takve glumce. Oni su još uvek ovde i ne bi li to bilo odlično? - zaključio je reditelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike