Obožavaoci žele Džejmi Li Kertis u nastavku Netfliksove hit serije: "Ona bi bila savršena" (FOTO/VIDEO)

18.09.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je izjavila da je veliki fan uzbudljive gusarske avanture

Obožavaoci žele Džejmi Li Kertis u nastavku Netfliksove hit serije: "Ona bi bila savršena" (FOTO/VIDEO)
Džejmi Li Kertis - Copyright Profimedia

Jedan od najvećih Netfliksovih ovogodišnjih hitova, serija "One piece" dobija drugu sezonu zahvaljujući odličnim komentarima kako od strane kritičara, tako i od gledalaca. Igrana adaptacija poznate japanske mange „Eiichiro Oda" pogledana je u 84 države sveta, postavivši novi rekord gledanosti i ostavivši iza sebe serije "Stranger Things" i "Sreda".

Profimedia
 

Saga o gusarskoj avanturi prati Mankija D. Lufija koji okuplja ekipu budućih Slamenih pirata: mačevaoca Roronoa Zoroa, lopova Nami, strelca Usopa i kuvara Sanija. Lufi dugo sanja da postane "Kralj pirata" i na misiji je da pronađe misteriozno blago pirata Gola D. Rodžera "One Piece".

Profimedia
 

Budući da je druga sezona najavljena, brojni obožavaoci su već počeli da izražavaju svoje želje ko bi trebalo da igra neke od poznatih likova u nastavku. Jedna od najtraženijih je oskarovka Džejmi Li Kertis.

Doktorka ili veštica?

Slavna glumica je, inače, izjavila da je veliki fan ove serije, a obožavaoci su već pokrenuli kampanju da se ona pojavi u drugoj sezoni, u ulozi Kurehe. U pitanju je lik starije doktorke koja radi na ostrvu Drum. Neki za nju kažu da je veštica, ali ona je veliki je saveznik Lufija i Slamenih šešira. Ima 141 godinu i služi se neobičnim metodama prilikom lečenja ranjenih - preti im ako ne slušaju i namerno bocka bolna mesta.

Profimedia
 

"Ona bi bila savršena", "Mislim da možemo da se složimo da ne postoji niko drugi toliko stvoren za tu ulogu kao Džejmi", neki su od komentara onih koji žele da vide holivudsku "kraljicu vriska" u ovoj seriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike