Najluđi izbor glumca za film "Barbi": Kako je Majkl Sera dobio ulogu Kenovog najboljeg prijatelja (FOTO)

20.08.2023

15:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Bio je šokiran odgovorom svog menadžera, pa je odlučio da uzme stvar u svoje ruke

Najluđi izbor glumca za film "Barbi": Kako je Majkl Sera dobio ulogu Kenovog najboljeg prijatelja (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Majkl Sera u filmu "Barbi" igra Kenovog najboljeg prijatelja Alana, a da nije bilo Zoom poziva sa rediteljkom Gretom Gervig, možda se ne bi ni pojavio u ovom ostvarenju, navodi Varajeti.

- Dobio sam ulogu u poslednjem času. Mog menadžera su zvali i pitali da li sam zainteresovan za ulogu i on me je onda nazvao i rekao: "Dobio sam poziv film 'Barbi'. Režira ga Greta Gervig i snima se u Londonu neka četiri meseca, pa sam im rekao da verovatno ne želiš da prihvatiš ulogu jer nećeš da ideš u London - otkrio je Sera.

Profimedia
 

Mogu li da dobijem ulogu?

Glumca je odgovor njegovog menadžera šokirao jer je bio jako entuzijastičan oko filma, pa je odlučio da uzme stvar u svoje ruke.

- Nekako sam uspeo da dobijem Gretin mejl i poslao sam joj poruku u kojoj sam je pitao: "Mogu li da dobijem tu ulogu?" Ona mi je odgovorila: "Idemo odmah na video-poziv u Zoom-u. Evo ti link, biću dostupna narednih sat vremena". Onda smo razgovarali o filmu i sve se dogodilo jako brzo - ispričao je glumac.

Profimedia
 

Tragičan lik

Sera je glumio Kenovog prijatelja Alana, kojeg je kompanija Mattel povukla iz prodaje tokom šezdesetih godina, jer nije bio dovoljno popularan.

- Nije se prodavao. Svetu nije bio potreban Kenov prijatelj. Barbi je bila popularna, pa su napravili još lutaka - njenih prijateljica. Nisu imali potrebu da šire Kenovu priču. Tako da su Alana malo zapostavili - objasnio je glumac.   

Uprkos humorističkim scenama u kojima se pojavljuje, Alan je pomalo tragičan lik.

- On je tužan lik. Osoba koja nigde ne pripada u ovom svetu - zaključio je Sera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike