Pitanje od milion dolara: Da li će se snimati "Barbi 2"? Jedna žena zna odgovor!

27.07.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Rediteljka Greta Gervig je iznela svoje mišljenje o tome da li ovo može da bude početak kinematografske franšize

Pitanje od milion dolara: Da li će se snimati "Barbi 2"? Jedna žena zna odgovor!
Copyright Profimedia

Rediteljka Greta Gervig otkrila je u intervjuu za Njujork tajms da trenutno nema u planu snimanje nastavka trenutno najpopularnijeg filma na svetu "Barbi".

Profimedia
 

Gervig je iznela svoje mišljenje o svom najnovijem filmu i o tome da li ovo može da bude početak kinematografske franšize.

- Osećam se tako na kraju svakog filma, kao da više nikada neću imati drugu ideju i sve što sam ikada želela da učinim, uspela sam. Ne bih htela da uništim nečiji san, ali za mene je u ovom trenutku mogućnost snimanja nastavka ravna nuli - istakla je rediteljka.

Profimedia
 

Oboreni rekordi

"Barbi" je srušila nekoliko rekorda na bioskopskim blagajnama širom sveta od premijere prošlog vikenda. U Americi je zaradila 155 miliona dolara, što je najveće otvaranje u 2023. godini, a film je takođe označio najbolji premijerni vikend koji je imala neka rediteljka, navodi index.hr. "Barbi" je takođe najveće otvaranje za film o igračkama, najveće otvaranje ikad za Margo Robi i Rajana Goslinga, kao i najveće otvaranje za film koji nije nastavak, rimejk ili film o superherojima.

Profimedia
 

Histerija zbog filma

Gervig je priznala da je "ostala bez reči" u vezi sa histerijom oko ovog filma.

- Bila sam u Njujorku i provela dva dana samo proveravajući različite bioskope i pazeći da slika izgleda lepo, pokušavajući da prepustim kontrolu, što je teško. Ali iskreno, bilo je neverovatno hodati okolo i videti ljude u ružičastom. Ni u najluđim snovima nisam zamišljala ovako nešto.  

Profimedia
 

Gervig trenutno radi na najnovijoj filmskoj adaptaciji "Snežane i sedam patuljaka", u kojoj Rejčel Zegler igra glavnu ulogu, dok Zlu kraljicu tumači Gal Gadot. Film bi svetsku premijeru trebalo da ima sledeće godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike