Osvojila je ceo svet u filmu "Barbi" ali Margo Robi se kaje zbog jedne stvari: Pitali su me šta nije u redu sa mnom?

19.08.2023

19:54

0

Ružičasta bajka je hit ovog leta

Osvojila je ceo svet u filmu "Barbi" ali Margo Robi se kaje zbog jedne stvari: Pitali su me šta nije u redu sa mnom?
Margo Robi u filmu "Barbi" - Copyright Profimedia

Ružičasta bajka o najpopularnijoj lutki na svetu Barbi i njenom dečku Kenu, definitvno je hit ovog leta. Film je osvojio podjednako i mlađu i stariju publiku.

Profimedia
 

Zanimljivo je da Margo Robi igra glavnu ulogu za koju je dobila honorar 12 miliona dolara ali da je isto tako i producentkinja, pa će zapravo mnogo više zaraditi, s obzirom da je film već dostigao magičnu brojku od miljardu dolara od prihoda na blagajnama bioskopa.

Jedna stvar zbog koje se kaje Margo Robi

Film je zaista brižljivo urađen i do detalja osmišljen, a Margo Robi je baš želela da ovaj film uradi rediteljka Greta Gervig, koja je sudeći po svim merilima bila na visni zadatka.

Profimedia
 

Zaista svi mogu da budu zadovoljni zbog ovog filma i publika i kreatori. Međutim, postoji jedna stvar zbog koje se Margo Robi kaje.

Naime, Margo je u jednom intervjuu izjavila da joj je žao što se nije poljubila sa Rajanom Goslingom, koji u filmu tumači lik Kena.

Profimedia
 

Naime, iako su Ken i Barbi u romantičnoj vezi u filmu, oni se nikada nisu poljubili i veza postoji više u teoriji nego u stvarnosti. Ovo znači da, uprkos Kenovim željama, on i barbika se nikada nisu poljubili.

Nije na meni bila ta odluka

- Nije mi se dopala ta ideja. Sve moje drugarice su bile u fazonu: radili ste ceo film zajedno i niste se poljubili. Šta nije u redu s tobom?! Ipak, nije na meni bila ta odluka - zaključila je Margo, sa žalom što se ipak sve u filmu zasnivalo na platonskoj ljubavi.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike