Kako je Tom Henks "spasao" Ostina Batlera: Strah za mentalno zdravlje!

17.08.2023

08:45

0

Autor: Dejan Ćirić

"Rekao mi je da sam toliko duboko uronio u Elvisa da bi bilo pametno da počnem da se bavim nečim sasvim drugačijim i biram različite uloge", otkrio je glumac

Kako je Tom Henks "spasao" Ostina Batlera: Strah za mentalno zdravlje!
Copyright Profimedia

Prošlo je godinu dana od kada je Ostin Batler osvojio svet maestralnom ulogom kralja rokenrola u filmu "Elvis" Baza Lurmana, u kome je igrao zajedno sa Tomom Henksom. Popularnog glumca u budućnosti ćemo gledaćemo u nastavku filma "Dina" i u mini-seriji "Masters of the Air".

Profimedia
 

Izvršni producenti serije su Stiven Spilberg i Tom Henks, a radi se o trećem nastavku njihove dugotrajne sage o Drugom svetskom ratu koja uključuje ostvarenja "Band of Brothers" i "The Pacific".

Išao sam do granica nemogućeg

Ostin Batler je u nedavnom intervjuu za The Sunday Times otkrio da mu je Henks dao ulogu u seriji kako bi, nakon filma "Elvis", sačuvao njegovo mentalno zdravlje.

- Rekao mi je da sam toliko duboko uronio u Elvisa da bi bilo pametno da počnem da se bavim nečim sasvim drugačijim i biram različite uloge. Tada mi je ponudio da igram u seriji "Masters of the Air" - otkrio je glumac i dodao da je za ulogu Elvisa dao svoj maksimum.

Film "Elvis" Promo/Blitzfilm
 

- Išao sam do granica mogućeg. Mislim da više nikada neću doživeti takvo iskustvo.

Mladi glumac se za ulogu slavnog Prislija pripremao tri godine. Usvajao je Elvisov južnjački naglasak i pio otopljeni sladoled kako bi se ugojio. Kad je u januaru ove godine osvojio Zlatni globus za tu ulogu, Batler je još uvek govorio Elvisovim prepoznatljivim glasom, što je mnoge iznenadilo.

Profimedia
 

Glumac će u seriji "Masters of the Air" glumiti majora, a priča prati akcije vazduhoplovnih snaga Amerike tokom Drugog svetskog rata. Premijera se očekuje krajem godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike