Zastrašujuća transformacija Ostina Batlera u filmu „Dina 2“: Ovo niko nije očekivao (FOTO)

27.04.2023

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac u nastavku čuvene naučnofantastične sage igra negativca

Zastrašujuća transformacija Ostina Batlera u filmu „Dina 2“: Ovo niko nije očekivao (FOTO)
Ostin Batler - Copyright Profimedia

Uspešna filmska adaptacija naučnofantastičnog romana „Dina“ Frenka Herberta, u režiji Denija Vilneva, oduševila je kritiku i publiku i zaradila preko 400 miliona dolara na bioskopskim blagajnama.

Film je imao deset nominacija za Oskara, a osvojio je šest - za najbolju filmsku fotografiju, montažu, muziku, vizuelne efekte, scenografiju i zvuk.

Film "Dina"/Profimedia
 

Nastavak filma obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju, a poznatoj glumačkoj ekipi u drugom delu se pridružuju Ostin Batler, Kristofer Voken, Florens Pju i francuska zvezda Lea Sejdu. Drugi deo filma sniman je u Abu Dabiju, Budimpešti, Italiji i Jordanu.

Mitsko putovanje

„Ovaj film istražiće mitsko putovanje Pola Atreida, koji se udružio sa Čani i Slobodnjacima, dok se sveti zaverenicima koji su mu uništili porodicu. Suočavajući se sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, u misiji je da spreči užasnu budućnost koju samo on može da predvidi“, navodi se u opisu „Dine 2“.

“Dina” / Profimedia
 

Batler izgleda monstruozno

Sada je objavljen jedan od zvaničnih postera za film na kome vidimo neverovatnu transformaciju Ostina Batlera, koji je potpuno ćelav i na prvi pogled ga je veoma teško prepoznati. Inače, u „Dini 2“ on će igrati negativca.  

 

 

"Batler u novoj „Dini“ izgleda zastrašujuće, čak i monstruozno", "Batler bez kose izgleda potpuno divlje", neki od komentara na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike