Novi favorit za Džejmsa Bonda: Kladionice eksplodirale

01.08.2023

13:00

0

Proteklog vikenda postavljene kvote

Novi favorit za Džejmsa Bonda: Kladionice eksplodirale
Danijel Krejg kao Džejms Bond - Copyright Danijel Krejg kao Džejms Bond/Profimedia

Kilijan Marfi sudeći po reakcijama publike i kritike briljira u najnovijem filmu "Openhajmer", a sada  mu stiže i "nagrada" za maestralnu ulogu.

Pored toga što je na kladionicama među favoritima za osvajanje Oskara sledeće godine, sada je postao i novi favorit za ulogu čuvenog agenta 007.

Profimedia
 

Proteklog vikenda u kladionicama su postavljene kvote.

Eksplozija interesovanja

- Dogodila se jedna eksplozija interesovanja za Kilijanom Marfijem kao novim Džejmsom Bondom, nakon glavne uloge u "Openhajmeru" - izjavio je Lorens Lajons, portpaol, irske kladionice BoyleSports.

On je rekao da bi Marfi bio pun pogodak za novog Bonda i da bi njegov eventualni izbor značilo da bi u istoriji ovog filma nakon Pirsa Brosnana, ovo bio drugi Irac u ulozi slavnog špijuna.

Profimedia
 

Međutim, Marfi nije jedini Irac koji su među favoritima u izboru za novog Bonda, tu su i glumci Džejsmi Dornan i Ejdan Tarner. Međutim, nakon "Openhajmera" očigledno je da je Marfi za koplje ispred svih.

U konkurenciji za najpoželjniju ulogu na svetu bili su i Henri Kavil, Idris Elba, Tom Hardi, Rege-Žan Pejdž, Aron Tejlor-Džonson i mnogi drugi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike