Suđenje Gvinet Paltrou dobija dokumentarac: Skijanje koje se pretvorilo u cirkus (FOTO)

28.07.2023

12:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Porota je u martu ove godine proglasila glumicu nevinom

Suđenje Gvinet Paltrou dobija dokumentarac: Skijanje koje se pretvorilo u cirkus (FOTO)
Copyright Profimedia

Ranije ove godine, činilo se da je ceo svet bio magnetski fokusiran na jedan sudski spor - slučaj glumice Gvinet Paltrou, kojoj je suđeno zbog navodnog naletanja skijama na penzionisanog optičara Terija Sandersona u Juti.

Sada će priča, koja je preplavila naslove, biti pretvorena u dokumentarac pod nazivom "Gwyneth vs. Terry: The Ski Crash Trial".

Profimedia
 

Fizičke povrede i emocionalni stres

Dokumentarac će se zasnivati na tužbi Sandersona protiv Paltrou, a potom i njenoj protivtužbi, nakon što se dvojac sudario na skijaškoj stazi u Juti 2016. godine. Teri je tvrdio da je ostavljen da trpi fizičke povrede i emocionalni stres. Porota je u martu ove godine proglasila glumicu nevinom.

Profimedia
 

O suđenju, koje se održalo početkom ove godine, govorilo se bez prestanka na društvenim mrežama, sa seciranjem detalja (ko je na koga naleteo skijama) i bezbrojnim mimovima među kojima su najpopularniji glumičino žaljenje da je „izgubila pola dana skijanja“ i njen rastanak sa Sandersonom „želim ti dobro“.

"Tihi luksuz"

Da ne pominjemo koliko je suđenje zaslužno za popularizaciju pokreta "tihog luksuza", zahvaljujući glumičinoj fantastičnoj garderobi u sudnici. Možemo očekivati da će sve ovo, i više od toga, biti istaknuto u dokumentarnom serijalu.

Profimedia
 

Produkcijska kompanija Optomen, koja stoji iza drugih dramskih serija o slavnim ličnostima u sudnici, uključujući "Johnny vs Amber" i "Kim vs Kanye: The Divorce", nastavlja svoju 'Vs' seriju za Discovery+ sa dvodelnim dokumentarcem. Harpers Bazaar navodi da je premijera zakazana za kraj ove godine, za sada još uvek bez preciznog datuma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike