Šok detalji svedočenja Gvinet Paltrou: Prvo nisam imala pojma šta se dešava, mislila sam da je u pitanju neka šala!

25.03.2023

00:40

0

Drama iz 2016. godine još uvek joj diše za vratom

Šok detalji svedočenja Gvinet Paltrou: Prvo nisam imala pojma šta se dešava, mislila sam da je u pitanju neka šala!
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Gvinet Paltrou pojavila se na svedočenju u petak povodom skijaške nezgode iz 2016. godine u Juti s očnim lekarom u penziji, Terijem Sandersonom. Ovom prilikom, glumica je ispričala kako je, kada se sve odvilo, prvo pomislila da je neka šala u pitanju, pa pokušaj napastvovanja, dok nije shvatila šta se u stvari desilo. 

Pod zakletvom, tvrdila je kako je penzioner koji ju je tužio u stvari glavni krivac, jer je on u nju udario s leđa, a ne obratno. 

- To mi je, eto, protrčalo kroz glavu, dok sam pokušavala da dokučim šta se dešava - odgovorila je bila na pitanje tužioca Kristin Vanorman, koje je glasilo da li je pomislila da je sek*ualni napad možda u pitanju. 

- Skijala sam, a dve skije pojavile su se između mojih i na silu mi širile noge. Onda, osetila sam telo o moje i čula čudan zbuk... Mozak je pokušavao da pronađe rešenje za sve. Išlo je ovako: „Da li je ovo šala? Da li neko izvodi neke perverzije? Ovo je mnogo čudno..." Nikako nisam mogla da se smirim, koliko mi je „kliker" radio - objasnila je Gvinet, presnosi „People", da bi kasnije naglasila kako nije ona tvrdila ništa vezano za napastvovanje. 

- Samo sam kazala da mi je to u sekundi prošlo kroz glavu - glasila je njena rečenica onda. 

Prema tamošnjim napisima, postoji samo jedan zaključak za sada - obe strane se slažu da je došlo do sudara, ali ne i oko toga ko je u koga udario

Gvinet Paltrou, Profimedia
 

Tokom suđenja, inače, trebalo bi još da svedoče muž glumice, Bred Falčak, njena deca iz prvog braka s Krisom Martinom (frontmenom „Koldpleja") Epl i Mozes, jer su dan incidenta proveli zajedno. Sandreson, s druge strane, ne odustaje od svog - da je ona u njega udarila, usled čega su mu bila polomljena rebra, a mozak mu je trajno oštećen, pa zato traži 300.000 dolara odštete. 

Tužbu je prvi put podigao 2019. godine. Glumica je, pak, podigla kontratužbu i tražila dolar, te pravne troškove nazad. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike