Džoni Dep i Amber Herd - novo ludilo: Provokativna i neprijatna pitanja na Netfliksu!

23.07.2023

14:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Serijal će imati tri dela i biće predstavljen "neutralan pogled na ono što se događa kada sud javnog mnjenja počne da zasenjuje stvarnost"

Džoni Dep i Amber Herd - novo ludilo: Provokativna i neprijatna pitanja na Netfliksu!
Copyright Profimedia

Netfliks je potvrdio da nova dokumentarna serija fokusirana na suđenje Džoniju Depu protiv Amber Herd stiže na striming platformu ovog leta.

Džoni Dep i Amber Herd, premijera filma "Dnevnik opijanja"/Profimedia
 

Dokumentarni serijal od tri dela režirala je Ema Kuper, a biće predstavljen "neutralan pogled na ono što se događa kada sud javnog mnjenja počne da zasenjuje stvarnost". Za izradu serije prikupljeno je 200 sati snimaka sa suđenja, uz TikTok vide zapise i komentare slučaja sa Tvitera.

Provokativna i neprijatna pitanja

"Serija ispituje ulogu društvenih medija u suđenju, postavljajući provokativna i neprijatna pitanja o tome kako su razgovori koji su se odvijali van sudnice mogli da utiču na ishod", navodi se u sinopsisu.

Slučaj je zaključen 1. juna 2022. kada je sedmočlana porota odlučila u korist Džonija Depa i odbacila optužbe njegove bivše supruge, koja je tvrdila da ju je on fizički i seksualno napao u više navrata. Sud je glumcu dodelio više od 10 mliona dolara odštete.

Džoni Dep i Amber Herd, premijera filma "Dnevnik opijanja"/Profimedia
 

Društvene mreže uticale na presudu?

Ipak, Amber je izjavila da smatra kako su društvene mreže uticale na ishod presude.

Serija "Depp vs. Heard" trebalo bi da ima premijeru na Netfliksu 16. avgusta u Sjedinjenim Američkim Državama, dok datumi izlaska u ostalim zemljama tek trebaju da budu objavljeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike