Tom Kruz u strahu od konkurencije: Šokantan zahtev slavnog glumca!

03.06.2023

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Datumi premijera velikih blokbastera napravili problem

Tom Kruz u strahu od konkurencije: Šokantan zahtev slavnog glumca!
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Dva dugoiščekivana filma za koje se odavno predviđa da će biti veliki hitovi, u svetske bioskope stižu istog dana - 21. jula. U pitanju su istorijski triler Kristofera Nolana „Openhajmer“ sa Kilijanom Marfijem u glavnoj ulozi i fantastična komedija Grete Gervig „Barbi“ sa Margo Robi i Rajanom Goslingom.

Profimedia
 

Međutim, kako prenose svetski mediji, Tom Kruz, navodno, ima veliki problem sa tim.

Naime, njegov najnoviji film „Nemoguća misija: Odmazda“, sedmi deo popularne franšize svetsku premijeru će imati 12. jula, što je nešto više od nedelju dana pre izlaska „Openhajmera“ i „Barbi“.

Profimedia
 

Samo devet dana za „Nemoguću misiju 7“

Puck News prenosi da se slavni glumac žalio rukovodiocima Paramaunt studija da će „Openhajmer“ tri nedelje nakon premijere zauzeti sva IMAX platna u Severnoj Americi, što znači da oni koji žele da gledaju njegovu “Odmazdu“ imaju samo devet dana da ga pogledaju u IMAX-u, pre nego što svako platno ovog poznatog premium formata preuzme Nolanov film.

Profimedia
 

„Nemoguća misija 7“ više puta je odlagana zbog pandemije i ima budžet od skoro 300 miliona dolara, pa i ne čudi što Kruz želi optimalan period prikazivanja za svoj film, prenosi index.hr. Činjenica da „Openhajmer“ izlazi tako brzo nakon „Odmazde“ mogla bi da utiče na prihode na bioskopskim blagajnama, posebno sa svojim prikazivanjem u IMAX-u.

Profimedia
 

Ipak, uprkos Kruzovim naporima, izgledi da će premijera „Openhajmera“ biti pomerena ​​nisu preterano obećavajući.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike