Megan Markl ima novi pakleni plan: Angažovala je menadžera koji je radio sa Nikol Kidman

06.04.2023

07:55

0

Autor: Dejan Ćirić

Vojvotkinja od Saseksa bi, prema najnovijim informacijama koje prenose strani mediji, uskoro mogla da se vrati svojoj glumačkoj karijeri

Megan Markl ima novi pakleni plan: Angažovala je menadžera koji je radio sa Nikol Kidman
Megan Markl - Copyright Profimedia

Megan Markl je godinama unazad u centru pažnje svetske javnosti i medija, kako zbog kontroverznog privatnog života, tako i zbog skandaloznog dokumentarca „Hari i Megan“ koji je prošle godine bio jedan od najgledanijih na Netfliksu.

Profimedia
 

Vojvotkinja od Saseksa bi, prema najnovijim informacijama koje prenose strani mediji, uskoro mogla da se vrati svojoj glumačkoj karijeri.

Očekuje se velika uloga

Navodi se da bi Megan uskoro mogla da dobije neke značajnije uloge u Holivudu zahvaljujući svojim vezama, a izvori bliski vojvotkinji navode da je angažovala jednog od najboljih holivudskih menadžera Adama Lilinga koji je radio sa Nikol Kidman.

Ipak, vojvotkinjin portparol za odnose sa javnošću ističe da su male šanse da Megan prihvati uloge koje zahtevaju više vremena jer ne želi da se odrekne svog humanitarnog rada. Ipak, očekuje se da će dobiti veliku ulogu u nekom od budućih filmova koji se planiraju u filmskoj fabrici snova.

Profimedia
 

Podsećamo, Megan je igrala u popularnoj seriji "Suits" i filmovima "Remember me", "A Lot like Love", "Dysfunctional Friends", "Random Encounters", "Dater's Handbook", "Horrible Bosses" i mnogim drugim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike