Emilija Klark o erotskim scenama sa Džejsonom Momoom u "Igri prestola": Plakao je više nego ja (FOTO)

18.06.2023

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je prihvatila ulogu, a da nije bila potpuno svesna eksplicitnih scena

Emilija Klark o erotskim scenama sa Džejsonom Momoom u "Igri prestola": Plakao je više nego ja (FOTO)
Copyright Profimedia

"Igra prestola" je postala jedna od najpopularnijih serija svih vremena, a glumica Emilija Klark koja je tumačila kultni lik Deneris Targerijan, iskusila je i prednosti i mane svoje uloge koja joj je donela veliki uspeh i slavu, ali je otkrila i nedostatak u njenom karakteru kojeg nije bila svesna pre nego što je počela rad na ovom projektu. 

Profimedia
 

Nije bila svesna eksplicitnih scena

Imala je samo 23 godine i malo iskustva kada je dobila ulogu. Nedugo pre toga je završila dramsku školu. Danas shvata da tada nije u potpunosti mogla da razume veličinu i uticaj serije na njen život. U jednom podkastu je otkrila da se pre snimanja intimnih scena sa Džejsonom Momoom osećala veoma ranjivo i često je plakala. Naime, prihvatila je ulogu, a da nije bila potpuno svesna eksplicitnih scena.

- Prihvatila sam posao, a onda su mi poslali scenario. Čitala sam i shvatila da je začkoljica u tim scenama - otkrila je glumica. 

Profimedia
 

Srećna što je imala takvog kolegu

Iako je u početku bila zabrinuta, svoju ulogu je odradila na profesionalan način. Momoa, koji je tumačio lik njenog nesrećnog supruga Kala Droga, potrudio se da situaciju učini što prijatnijom. Emilija ističe da joj je Džejson bio podrška tokom snimanja, pa je uspela da se opusti na setu. Čak je i tražio ogrtač kad joj je bilo hladno između scena.

- Plakao je više nego ja - otkrila je glumica i priznala da je srećna što je imala takvog kolegu.

Profimedia
 

Klark priznaje da je "Igra prestola" odigrala ključnu ulogu u pokretanju njene karijere, navodi index.hr. Kako je sticala više iskustva, tako je postala slobodnija, zalažući se za svoju udobnost na setu. Odlučila je da odbije scene koje su joj stvarale nelagodu, uprkos pritisku drugih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike