Džejson Momoa u ogromnom problemu: „Akvamenu 2“ se dogodilo nešto što nikada nije nijednom filmu (VIDEO)

22.02.2023

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje u svetske bioskope stiže 25. decembra

Džejson Momoa u ogromnom problemu: „Akvamenu 2“ se dogodilo nešto što nikada nije nijednom filmu (VIDEO)
Džejson Momoa u filmu "Akvamen" - Copyright Profimedia

Dok su fanovi dugo čekali na predstojeći nastavak „Akvamena“, čiji je prvi trejler upravo objavljen, dogodilo se nešto što će mnoge razočarati.

Big Screen Leaks i filmski kritičar Džef Šnajder podržali su prvobitni izveštaj ViewerAnon-a koji sugeriše da je održano mnogo probnih projekcija filma „Akvamen i Izgubljeno kraljevstvo“, koji je režirao Džejms Van, i da su rezultati veoma loši.  

Profimedia
 

Pogubni izveštaji zbog Loba

Prema Big Screen Leaks-u, studio je namerno izbegavao da odgovara na pitanja o ovom ostvarenju jer „probne projekcije za ovaj film nisu bile dobre“, ističući da se „nešto što se skoro nikada nije dogodilo na probnim projekcijama desilo sa ovim filmom“. Šnajder se nadovezao na ove izjave navodeći da su loše probne projekcije delom razlog što se planira da Džejson Momoa igra još jednog superheroja - Loba, pod novim rukovodstvom DC studija.

Profimedia
 

Rani izveštaji o „Izgubljenom kraljevstvu“ su pogubni s obzirom na višemesečna nagađanja o budućnosti „Akvamen“ franšize, usled glasina da Momoa igra Loba. To se čak i ne odnosi na to što u novom filmu igra i omražena Amber Herd, za koju su obožavaoci pisali peticije da se izbaci iz filma zbog skandaloznog suđenja sa Džonijem Depom.

Profimedia
 

Od prošlog novembra, Momoa daje kontroverzne izjave o tome da li će igrati Loba. Iako tvrdi da će uvek biti Akvamen, ne krije svoju očaranost ovim likom  i da je zainteresovan da igra i druge uloge u DC univerzumu.

Mutna budućnost Džejsona Momoe

Šnajder je aludirao da je i originalni „Akvamen“ „takođe užasan“, a slično su ga ocenili i kritičari. Ipak, film je postigao veliki uspeh zaradivši 1,149 milijardi dolara na svetskim blagajnama, uz budžet od 200 miliona.

„Akvamen i Izgubljeno kraljevstvo“ stiže u vreme velikih promena u DC studiju nakon dolaska novih šefova Džejmsa Gana i Pitera Safrana, sa najavljenim novim filmovima i TV emisijama, kao i odbacivanjem „Čudesne žene 3“ i odlukom da Henri Kavil neće više igrati Supermena. Pre nego što su Gan i Safran stigli, „Akvamen i Izgubljeno kraljevstvo“ suočio se sa teškom bitkom nakon što je Vorner Bros smanjio Vanov budžet za film, što je ograničilo reditelja u mnogim stvarima.

Profimedia
 

Pored Momoe i Herdove u nastavku „Akvamena“ pojavljuju se i Viljem Defo, Nikol Kidman i Patrik Vilson. Ipak, budućnost Džejsona Momoe kao Akvamena je prilično mutna.

Film u svetske bioskope stiže 25. decembra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike