Nepoznate tajne jednog od najpopularnijih bendova svih vremena: Prvi trejler filma o grupi "Wham!" (VIDEO)

17.06.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera je zakazana za 5. jul na Netfliksu

Nepoznate tajne jednog od najpopularnijih bendova svih vremena: Prvi trejler filma o grupi "Wham!" (VIDEO)
Copyright Profimedia

Netfliks je predstavio prvi trejler za predstojeći dugometražni dokumentarni film o čuvenom pop bendu iz osamdesetih godina "Wham!", koji su činili Džordž Majkl i Endru Ridžli.

Dokumentarac, koji bi trebalo da bude objavljen na popularnom striming servisu širom sveta 5. jula, bavi se istorijom Majkla i Ridžlija i njihovog vremena provedenom u bendu, od trenutka kada su se prvi put upoznali kao tinejdžeri, do planetarne popularnosti.

Profimedia
 

Biće prikazano šta se dešavalo iza kulisa njihove uspešne karijere, kao i usponi i padovi benda tokom vrhunca njihove slave, istovremeno odajući počast životu i karijeri Džordža Majkla.

Nikada viđeni intervjui

Film sadrži arhivske snimke iz istorije dua i nikada ranije viđene intervjue sa Majklom, Ridžlijem i drugima, piše NME, prenosi Telegraf.

"Wham!" je imao kratku, ali uspešnu karijeru, koja je trajala od 1981. do njihovog razlaza 1986. Tokom pet godina, poznati sastav je izbacio dva studijska albuma – "Fantastic" (1983.) i "Make It Big" (1984.), kao i dve varijacije poslednjeg, trećeg albuma koji je u Severnoj Americi i Japanu nosio naziv "Music from the Edge of Heaven". Na drugim teritorijama objavljen je pod nazivom "The Final".

Profimedia
 

"Wham!" su najpoznatiji po hitovima "Wake Me Up Before You Go-Go" i "Last Christmas".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike