Semjuel L. Džekson postao hit na mrežama: Pogledajte kako je reagovao na dodeli Toni nagrada (VIDEO)

13.06.2023

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac nije uspeo da sakrije razočarenje

Semjuel L. Džekson postao hit na mrežama: Pogledajte kako je reagovao na dodeli Toni nagrada (VIDEO)
Semjuel L. Džekson - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Semjuel L. Džekson postao je hit na društvenim mrežama nakon njegove reakcije na 76. dodeli Toni nagrada u Njujorku.

Profimedia
 

Džekson je bio u užem izboru za čuvenu nagradu, za ulogu u predstavi „The Piano Lesson“, koju izvodi u njujorškom pozorištu United Palace Theatre, ali je na kraju priznanje za najbolju izvedbu u predstavi "Leopoldstadt" osvojio glumac Brandon Uranowitz.

Kao nekad na dodeli Oskara

Semjuelova reakcija nakon proglašenja pobednika nasmejala je mnoge korisnike društvenih mreža, jer glumac nije mogao da sakrije koliko je razočaran i delovao je potpuno zbunjeno.

Mnoge je ovaj trenutak podsetio na 1995. godinu kada je izgubio u trci za Oskara za najboljeg sporednog glumca od Martina Landaua.

 

 

"Lice Semjuela L. Džeksona me potpuno oduševilo", “Izgleda kao da je znao da neće dobiti nagradu", "On i ne želi da bude ovde", neki su od komentara.

Ovo je ujedno bila i prva Džeksonova nominacija za Toni nagradu. Na ceremoniju je došao sa suprugom sa kojom je kasnije dodelio nagradu za najbolju predstavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike