Svet uskoro dobija novog Supermena: „Dvojnik“ Henrija Kavila u ulozi čuvenog superheroja (FOTO)

14.05.2023

13:11

0

Autor: Dejan Ćirić

Otkrivena su i imena glumaca koji bi trebalo da tumače Lois Lejn i Leksa Lutora

Svet uskoro dobija novog Supermena: „Dvojnik“ Henrija Kavila u ulozi čuvenog superheroja (FOTO)
Henri Kavil - Copyright Profimedia

Prema ekskluzivnoj vesti koju donosi The Hollywood Reporter, izgleda da je Dejvid Korensvet glavni kandidat za ulogu Klarka Kenta, odnosno Supermena.

Glumac koji ima dvadeset devet godina, prošle godine je ostvario zapaženu ulogu sa Mijom Got u psihološkom horor trileru „Pearl“, a mnogi su ga ranije spominjali kao „dvojnika“ Henrija Kavila. Korensvet je uspešne uloge imao i u serijama „Hollywood“ i „The Politician“.

Profimedia
 

Godine mu idu u prilog

Njegove godine svakako igraju veliku ulogu u ovoj priči, jer ako se radi na postavljanju ozbiljnih temelja novog DC filmskog sveta, glumac je dovoljno mlad kako bi još dugo mogao da glumi jednog od najpoznatijih superheroja.

Mnogi su pretpostavili da je Džejkob Elordi, najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji „Euforija“ već osigurao ovu ulogu za sebe, ali kako se navodi, glumac se nije preterano angažovao oko ovog projekta.

Nova Lois Lejn

Samara Viving je jedna od glavnih kandidatkinja za ulogu Lois Lejn, ali je navodno glumica Rejčel Brosnahan imala “izvanredno čitanje” na audiciji, ali se smatra da je sa trideset dve godine možda prestara za ulogu Lejn, što je malo čudno, jer je samo tri godine starija od Korensveta.  

Profimedia
 

Uloga Leksa Lutora je najbliža odabiru. Njega će, po svemu sudeći, igrati Nikolas Holt koji igra uz Nikolasa Kejdža u trenutno aktuelnom filmu „Renfield“.

Profimedia
 

Režiju filma „Superman: Legacy“ potpisuje Džejms Gan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike