Romantična komedija „Ponovo ljubav” u bioskopima od 18. maja: Prva filmska uloga Selin Dion (FOTO/VIDEO)

15.05.2023

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavna pevačica glumi samu sebe

Romantična komedija „Ponovo ljubav” u bioskopima od 18. maja: Prva filmska uloga Selin Dion (FOTO/VIDEO)
Copyright Ponovo ljubav/Promo

Na repertoar domaćih bioskopa 18. maja stiže prava filmska poslastica sa Prijankom Džoprom i Semom Hjuanom. U modernoj romantičnoj komediji „Ponovno ljubav" koja će osvojiti vaša srca, po prvi put debituje na velikom platnu i svetska zvezda Selin Dion, koja glumi samu sebe.

Profimedia
 

Mira (Prijanka Čopra) teško podnosi gubitak preminulog verenika i počinje da šalje emotivne SMS poruke na njegov broj telefona. U međuvremenu, njegov broj je službeno dodeljen novinaru Robu (Sem Hjuan) koji je nedavno raskinuo sa verenicom i potpuno je izgubio nadu da će pronaći ljubav svog života. Ipak, opčinjen Mirinim porukama, upušta se u avanturu. Robu u njegovom naumu da pronađe autorku dirljivih poruka pomaže veličanstvena Selin Dion.

Ponovo ljubav/Promo
 

Delimo 3x2 ulaznice

Reditelj i scenarista filma je Džim Strouz (Grace Is Gone, The Winning Season, People Places Things) dok je glavna ideja filma preuzeta iz novele „Text For You" nemačke autorke Sofi Kremer.

Proverite u bioskopima od 18. maja da li će Selin Dion uspeti u svojoj prvoj ulozi u filmu da spoji novinara Roba i ilustatorku Miru!

Profimedia
 

Čitaocima portala 24sedam delimo 3x2 ulaznice za četvrtak, 18. maj, bioskop Cineplexx Delta 4D. Projekcija je u 20 sati. Potrebno je da dobitnici dođu 45 minuta ranije po ulaznice. Njihova imena biće na spisku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike