Obožavaoci u suzama zbog Toma Henksa: „Ko god je to odlučio nije dobar čovek“ (FOTO/VIDEO)

15.05.2023

07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnoge je emotivno pogodila izvedba slavnog glumca

Obožavaoci u suzama zbog Toma Henksa: „Ko god je to odlučio nije dobar čovek“ (FOTO/VIDEO)
Tom Henks u filmu "Čovek zvani Oto" - Copyright Profimedia

Dvostruki oskarovac Tom Henks odigrao je sjajnu ulogu u filmu „Čovek zvani Oto“, ekranizaciji bestselera Njujork tajmsa “Čovek zvani Uve”, švedskog pisca Fredrika Bakmana.

Mnogi su za ovu potresnu ulogu glumcu predviđali trećeg Oskara, međutim to se nije dogodilo.

Profimedia
 

Film je sada stigao na Netfliks u Americi i gledaoci su ostali dirnuti Henksovom izvedbom, ali i razočarani što glumac nije bio čak ni nominovan za najprestižniju filmsku nagradu.

Ne sećam se kad sam se ovoliko isplakala

„Ko god je odlučio da Henksu ne da Oskara za ovaj film, nije dobar čovek. Koliko sam plakao", "Nisam fan Toma Henksa, ali ova izvedba je vredna Oskara", "Ne sećam se kad sam se ovoliko isplakala. Tom Henks zaslužuje Oskara", samo su neki od komentara ljudi na društvenim mrežama.

Profimedia
 

Film nam prikazuje svakodnevni život Ota Hendersona (Henks), udovca i domara koji budno pazi na red i disciplinu u svom komšiluku. Međutim, sve to je više kritikovanje i osuđivanje ogorčenih suseda. Njegova dosadna i turobna rutina će se okrenuti naglavačke kada se temperamentna mlada porodica doseli u komšiluk. Tek tada Oto će videti šta se dešava kada prihvati život onakav kakav jeste.

Knjiga “Čovek zvani Uve” prodata je u više od tri miliona primeraka, a čitaoci širom sveta imaju samo reči hvale za ovu životnu dramu sa elementima humora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike