Skarlet Džohanson posle sudskog spora: I dalje ih volim!

10.05.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Tužba nije umanjila glumičinu ljubav prema Diznijevim filmovima

Skarlet Džohanson posle sudskog spora: I dalje ih volim!
Skarlet Džohanson - Copyright Profimedia

Skarlet Džohanson je pre tri godine tužila kompaniju Dizni zbog filma „Crna udovica“ jer studio nije ispoštovao dogovor. Tada je bilo predviđeno da će se film prikazivati u bioskopima, međutim bio je emitovan na platformi Dizni+ o čemu glumica nije bila obaveštena.

- Bila sam tužna i razočarana. Ali uglavnom tužna - rekla je Skarlet o pravnoj borbi, dok je Dizni tvrdio da je ovaj film doneo zaradu od 60 miliona dolara u prodaji Disney+ Premier Access-a. Kada je sve dospelo na naslovne strane svetskih medija glumica je dobijala mnogo više podrške nego kritike.

Profimedia
 

U nedavnom intervjuu za Varajeti Džohansonova je istakla da tužba nije umanjila njenu ljubav prema Diznijevim filmovima i da su stvari sada rešene, ističući da je obožavalac Diznijevih ostvarenja od detinjstva i da je to bez obzira na sudski spor i dalje tako.  

- Imali smo godišnje propusnice za Disney World, a ja obožavam njihove parkove. I sada, kao odrasla, volim Diznijeve animacije i filmove - rekla je glumica.

Nova saradnja

Sudeći po svemu, na obostrano zadovoljstvo Skarlet obnavlja saradnju sa ovom kompanijom, jer igra glavnu ulogu u novom filmu Taike Vaititija „Tower of Terror“.

Profimedia
 

- Dopalo mi svako iskustvo snimanja koje sam imala, radeći deset godina sa Marvelom i sa tom neverovatnom glumačkom ekipom. I volim lik Nataše Romanove. Imam mnogo empatije prema njoj, i bilo je neverovatno izgraditi taj lik tokom tako dugog vremenskog perioda. Takođe, osećam se veoma dobro zbog njene priče koja se privodi kraju. Mislim da ona ima mnogo dostojanstva u svom nasleđu - rekla je glumica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike