Džordž Kluni šokirao priznanjem: Pomišljao sam na samoubistvo!

12.05.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je otkrio šta mu se dogodilo na snimanju filma „Sirijana“

Džordž Kluni šokirao priznanjem: Pomišljao sam na samoubistvo!
Džordž Kluni - Copyright Profimedia

Džordž Kluni je već godinama jedna od najvećih holivudskih zvezda koja može da se pohvali brojnim velikim ulogama i sposobnošću da svoj talenat prilagodi svakom žanru, što je dovelo do toga da ga publika voli kako u romantičnim komedijama, tako i u dramama, trilerima i akcionim filmovima.  

Profimedia
 

Slavni glumac trenutno sa svojim kolegom i prijateljem Bredom Pitom snima uzbudljiv akcioni triler „Wolves“, a otkupio je i prava za ekranizovanje najveće američke priče 21. veka. Reč jeo knjizi "Hot Dog Money: Inside the Biggest Scandal in the History of College Sports", koju je napisao Guy Lawson. U pitanju je najveća korupcija na sportskim koledžima koja je uključivala čitav lanac - od menadžera, preko trenera, do igrača.

Mislio je da moždani udar

Znamo da se na snimanjima filmova događaju mnoge nepredviđene stvari, čak i teške povrede i Kluni u tom smislu nije izuzetak. U nedavnom intervjuu za The Hollywood Reporter govorio je o povredi koju je doživeo na snimanju filma „Sirijana“ 2005. godine.

Profimedia
 

- Odmah sam shvatio da je situacija izuzetno ozbiljna. Mislio sam da je u pitanju moždani udar. Izgubio sam vid, u glavi kao da mi je zatrubila sirena lokomotive. Nisam mogao da ustanem - otkrio je glumac.

Pomisao na samoubistvo

Kluni je tada povredio kičmu usled čega je došlo do curenja spinalne tečnosti, a terapija je bila izuzetno bolna.

- Bol je bio toliko jak da sam mislio da tako ne mogu više da živim. Pomišljao sam i na samoubistvo. Lekar koji me je operisao rekao mi je da će se bol polako smanjivati, ali je trebalo da prođu godine da se to desi.

Profimedia
 

Zanimljivo je da je upravo za ulogu u ovom filmu glumac dobio Oskara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike