Kultni film "Do gole kože" dobija seriju: Smešna strana striptiza 25 godina posle (FOTO/VIDEO)

13.05.2023

13:30

0

Prikazivanje počinje od 14. juna

Kultni film "Do gole kože" dobija seriju: Smešna strana striptiza 25 godina posle (FOTO/VIDEO)
Scena iz filme "Do gole kože" - Copyright Profimedia

Kultni britanski film "Do gole kože" (The Full Monty) dobio je kao nastavak seriju čija se radnja dešava 25 godina kasnije, a njeno prikazivanje počinje od 14. juna na platformi Dizni plus (Disney +), najavili su producenti.

Profimedia
Scena iz filma "Do gole kože"

U osmodelnoj seriji vraća se glumačka ekipa predvođena Robertom Karlajlom (Carlysle) koja je igrala u filmu reditelja Pitera Katanea (Peter Cattaneo) iz 1997. godine, o nezaposlenoj grupi muškaraca u Šefildu koja se okreće striptizu.

Bistriji i blesaviji

Prvi Dizni plus trejler pokazuje da su uz Karlajla tu ponovo Mark Edi (Addy), Lesli Šarp (Lesley Sharp), Hjugo Spir (Hugo Speer), Pol (Paul) Barber, Stiv Hadson (Steve Huison), Vim Snejp (Wim Snape) i Tom Vilkinson (Wilkinson).

Profimedia
Scena iz serije "Do gole kože"

- Ista bratija plovi kroz postindustrijski Šefild i društvo propale zdravstvene zaštite, obrazovanja i službe za zapošljavanje. Dramska komedija otkriće šta se dešava nakon što ponovo uzmu svoju opremu, istražujući njihove bistrije, blesavije i očajničke trenutke - kaže se u sinopsisu.

Serija koju radi scenarista filma "Do gole kože" Sajmon Bofoa (Simon Beaufoy), uz novopridošlu Alis Nater (Alice Nutter), pokazaće "koliko se tokom proteklih decenija promenio smešan svet junaka radničke klase koji i dalje žive u Šefildu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike