Lepa vest za sve fanove "Uvoda u anatomiju": Rekord za istoriju

30.03.2023

12:00

0

Serija o životu o lekarima i dalje omiljena

Lepa vest za sve fanove "Uvoda u anatomiju": Rekord za istoriju
Uvod u anatomiju - Copyright Profimedia

Omiljena serija o lekarima „Uvod u anatomiju” dobiće još jednu sezonu.

Iako je seriju napustila omiljena junakinja Meredit Grej, koju igra Elen Pompeo, ova veoma popularna serija imaće i 20. sezonu i  time će se upisati u istoriju kao najdugovečnija serija o lekarima u istoriji američke televizije, prenose svetski mediji.

Profimedia
 

"Uvod u anatomiju” pretrpeo je velike izmene u aktuelnoj 19. sezoni ali je i dalje  najgledanija serija na Ej-Bi-Siju među populacijom koja ima između 18 i 49 godina.

Mladi stažisti glavni fokus razvoja priče

U aktuelnoj sezoni uvedeni su novi likovi, mladi stažisti, koji su postali glavni fokus razvoja priče.  

Glavna zvezda Elen Pompeo rešila je da napusti seriju posle 18 godina provedenih u liku Meredit Grej. Doduše, ona je izjavila da će povremeno gostovati u seriji koja ju je proslavila.

Glumica Keli Makriri koja je devet godina bila u roli Mereditine polusestre Megi takođe je nedavno napustila seriju, ali će kao i Pompeova povremeno gostovati.

Profimedia
 

U ovoj seriji ostaju njihove kolege Čandra Vilson (dr Miranda Bejli) i Džejms Pikens Džunior (dr Ričard Veber), koji su jedini stalni članovi glumačke ekipe od prve epizode emitovane 2005.

Na malom erkanu i dalje ćemo gledati Kevina Makida (Oven), Kim Rejver (Tedi), Katerinu Skorsone (Amelija), Kamilu Ludington (Džo) i Krisa Karmaka (Link).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike