Poznati lik se vraća u „Simpsonove“ posle tri decenije: Da li će ovog puta osvojiti Mardž? (FOTO)

19.03.2023

09:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Do sredine 2025. godine biće prikazano novih 50 epizoda

Poznati lik se vraća u „Simpsonove“ posle tri decenije: Da li će ovog puta osvojiti Mardž? (FOTO)
Simpsonovi - Copyright Profimedia

Serija „Simpsonovi“ više od 30 godina osvaja celu planetu. Crtana satira i kritika američkog društva inspirisala je i brojne „crtane filmove za odrasle", koji su pomerali granice dozvoljenog humora na televiziji.

Ova animirana serija je na vrhu liste najdugovečnijih programa i kako stvari sada stoje, nema nameru da silazi sa ove liste bar u naredne dve godine.

Profimedia
 

Do sredine 2025. godine biće prikazano novih 50 epizoda, što u zbiru sa 750 već postojećih čini brojku od 800 epizoda, čime postiže rekord.

Povratak instruktora kuglanja

Prema najnovijim informacijama koje prenose svetski mediji, u popularnu seriju se vraća poznati lik koji se pojavio u prvoj sezoni pre 33 godine.

U premijernoj sezoni brak Homera i Mardž je bio u krizi, kada ga je ona izbacila iz kuće nakon što je videla fotografije na kojima pleše sa striptizetom tokom momačke večeri. Homer je zaboravio i da kupi rođendanski poklon za Mardž, pa joj je, ne bi li se nekako iskupio, kupio kuglu za kuglanje.

Ona je iz inata uzela kuglu i u dvorani za kuglanje upoznala Žaka, instruktora kuglanja koji je počeo da joj se udvara. Međutim, ona ga je odbila i vratila se Homeru.

 

Sada, tri decenije kasnije, Žak se vraća u Springfild, ali su njegove namere prilično misteriozne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike