Džejmi Foks i dalje kritično: Porodica se nada najboljem, ali i priprema za najgore

11.05.2023

15:00

0

Glumac je pre četiri nedelje hospitalizovan

Džejmi Foks i dalje kritično: Porodica se nada najboljem, ali i priprema za najgore
Džejmi Foks - Copyright Profimedia

Porodica i bliski prijatelji Džejmija Foksa nadaju se potpunom oporavku glumca, ali su spremni i za najgori scenario, prenose svetski mediji.

Glumac je pre četiri nedelje hospitalizovan u kritičnom stanju.

Profimedia
 

- Džejmijevi prijatelji kažu da se njegovo zdravstveno stanje poboljšava, lekari pokušavaju da dođu do uzroka problema, ali on ne bi bio ovoliko dugo u bolnici da je sve u redu - navodi jedan od neimenovanih izvora za svetske medije.

Pitanje momenta kada će završiti u bolnici

Drugi izvor tvrdi da je uzrok zdavstvenog stanja glumca stres i da je samo bilo "pitanje momenta kada će on završiti u bolnici".

Nakon zdravstvenog kolapsa Džejmi je zbrinut u bolnici u Atlanti 11. aprila. Foks se obratio fanovima prvi put 5. maja putem svog Instagram naloga.

Profimedia
 

- Cenim svu ljubav. Osećam se blagosloveno - poručio je.

Podrška od slavnih ličnosti

Glumac je na storiju zahvalio Niku Kenonu, koji je preuzeo mesto voditelja njegove emisije Beat Shazam. "Cenim te, dečače“, napisao je najavljujući svoj skori povratak.

Na post Džejmi Foksa odmah su reagovali fanovi pružajući mu podršku. Takođe i nekoliko slavnih ličnosti među kojima i Džeremi Rejner, koji se oporavlja od nesreće koja ga je zadesila početkom godine.

Profimedia
 

Razlozi njegove hospitalizacije još uvek se drže u strogoj tajnosti, a porodica i prijatelji su tokom prošle nedelje uputili apel obožavocima da nastave da pozitivno misle i molitve usmeravaju u pravcu njegovog ozdravljenja.

Producenti filma "Back in Action" u kojem Džejmi Foks igra sa Kameron Dijaz nisu imali vremena da čekaju njegov oporavak pa su snimili završne scene sa njegovim dvojnikom.

Bez obzira u kakvom je zdravstvenom stanju Džejmi Foks, očigledno da glumcu prethodi dug period oporavka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike