Ekskluzivna onlajn prodaja nove knjige Gijoma Musoa „Anželik“: I anđeli imaju svoje demone (FOTO/VIDEO)

10.05.2023

15:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Zainteresovani čitaoci najnoviji roman slavnog pisca mogu nabaviti u periodu od 15. do 21. maja na sajtu izdavačke kuće Vulkan

Ekskluzivna onlajn prodaja nove knjige Gijoma Musoa „Anželik“: I anđeli imaju svoje demone (FOTO/VIDEO)
Gijom Muso - Copyright Profimedia

U svom novom trileru „Anželik“ Gijom Muso, najčitaniji romanopisac u Francuskoj, istražuje složenost ljudskih bića, razapetih između sumnji i snova, rana iz prošlosti i skrivenih ambicija.

Musoov dvadeseti roman svoju narativnu mrežu plete oko tema frustracije, zavisti i ogorčenosti, veoma prisutnih u današnjem društvu, i osećaja s kojim egzistiramo da naš život nije onakav kakav zaslužujemo. „Anželik“ će vas zarobiti u lavirintu emocija u kojem sve ono što je na jednoj stranici izvesno, već na drugoj nije.

Promo/Vulkan
 

Potraga za istinom

Podsećajući nas da „čak i anđeli imaju svoje demone“, Musoov cilj je da nas suoči sa nama samima. Njegovi likovi su naša ogledala jer postavljaju mnoga egzistencijalna pitanja. I pre nego što osudimo, pokušajmo da razumemo, poručuje autor na stranicama svog briljantnog trilera.

Oni koji igraju sporednu ulogu u našim životima zapravo igraju i vodeću ulogu u svojim životima. Tu je piščeva istina, čitaočeva istina i istina.

Promo/Vulkan
 

Zaplet koji nas uranja u vrtoglavu istragu, formula je koja je zagarantovala uspeh romanopisca ovenčanog titulom francuskog majstora neizvesnosti. Tokom čitave potrage za istinom, u kojoj se prepliću laži i tajne, Muso će suptilno sejati tragove i svako novo otkriće će poljuljati našu sigurnost.

Ekskluzivna onlajn prodaja ove knjige trajaće od 15. do 21. maja na sajtu izdavačke kuće Vulkan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike