Pogledajte kako je Tom Kruz proslavio osvajanje MTV nagrade: To može samo on! (FOTO/VIDEO)

08.05.2023

17:00

0

Slavni glumac koji ima 61 godinu ne posustaje

Pogledajte kako je Tom Kruz proslavio osvajanje MTV nagrade: To može samo on! (FOTO/VIDEO)
Tom Kruz u "Nemogućoj misiji" - Copyright Profimedia

Možda je Tomu Kruzu učinjena najveća nepravda kada ove godine čak nije ni nominovan za Oskara za ulogu u nastavku filma "Top Gan", ali je zato ispravljena nepravda dodelom MTV nagrade "Zlatne kokice".

Slavni glumac koji ima 61 godinu svoju zvezdanu karijeru počeo je filmom "Top Gan", da bi skoro 30 godina kasnije snimio nastavak ovog filma. Sudeći po reakcijama publike ali i zaradama na blagajni nastavak je i više nego opravdao očekivanja.

Profmedia
 

Njegov kolega u filmu Majls Teler kaže da je Kruz ostao bez Oskara zato što se ne hvali, iako u svakom filmu prevazilazi sve granice.

Pozdrav iz aviona

Kao što je na svetsku premijeru filma "Top Gan: Maverik" stigao pilotirajući helikopterom tako se i ovog puta u svom stilu obratio fanovima i to iz aviona.

Profimedia
 

Ove godine MTV nagrade zbog štrajka scenarista u Holivudu nisu dodeljene na ceremoniji, već je snimljena emisija u kojoj su se dobitnici obratili fanovima.

- Zdravo svima, hvala vam puno na ovoj nagradi. Snimam ove filmove za vas. Volim vas. Volim da vas zabavljam. Koliko uživate u tome, koliko to cenite. Nema boljeg osećaja i nadam se da ćete uživati u ovome -  rekao je Kruz i najavio prikazivanje novog filma iz franšize "Nemoguća misija", koji stiže ovog leta.

Spisak ostalih nagrađenih možete pogledati ovde.

Profimedia
 

Tom Kruz je očigledno doneo odavno odluku da ne prestaje da stremi ka što višim vrhovima, a u to ćemo se sigurno uveriti i u nastavku "Nemoguće misije", gde prkosi svim mogućim zakonima.

U najnovijem delu filma, pretposlednjeg u franšizi koja prati superagenta Itana Hanta, očekuje se da će glumac leteti avionom, voziti vozove, automobile, motocikle, izvoditi opasne skokove.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike