Majls Teler je novi Bond? Tvit jedne osobe pokrenuo lavinu (FOTO)

13.07.2022

16:01

0

„To bi bilo sjajno. Glumci smo, zašto ne bismo malo začinili stvari?“, izjavio je sve popularnija holivudska zvezda

Majls Teler je novi Bond? Tvit jedne osobe pokrenuo lavinu (FOTO)
top gan maverik (22) - Copyright Gettyimages2022/Paramount

Glumačka karijera Majlsa Telera je u munjevitom usponu. Ovu godinu mu je obeležila uloga Bredlija „Roostera” Bredšoa u filmu „Top Gan: Maverik“, a trenutno je u fokusu i zbog uloge u novom Netliksovom SF trileru „Spiderhead“.

Neki ga se sećaju i po sjajno odrađenoj ulozi bubnjara Endrua Njumana u filmu „Whiplash“, koji je osvojio tri Oskara, kao i ulozi Pitera Hejza u distopijskoj trilogiji „Različita“.

Gettyimages2022/Paramount
 

Ipak, čini se da Teler tu ne misli da stane, a njegova baka nedavno je otkrila kako je njen unuk idealan kandidat za - sledećeg Džejmsa Bonda.

„Trenutno su u potrazi za naslednikom Danijela Krejga kao tajnog agenta 007. Mislim da moj unuk, Majls Teler, ima sve što oni traže - talenat, izgled, snagu, svetsku privlačnost i, oh, tako je kul. On može da bude taj tip! Zar to ne bi bilo sjajno?”, napisala je Leona Flauers na Tviteru.

 

 

Dve nedelje nakon tog tvita Teler je u razgovoru za Entertainment Tonight potvrdio da ne bi imao ništa protiv uloge Džejmsa Bonda:

- To bi bilo sjajno. Glumci smo, zašto ne bismo malo začinili stvari?

Ipak, neki su se već pitali kako bi se Amerikanac Teler uklopio u ulogu britanskog tajnog agenta. Šta je s naglaskom?

„Završio je glumu, a to uključuje i usvajanje drugih naglasaka. Super bi se snašao. Mislim da bi ga naši engleski prijatelji sjajno prihvatili kao agenta 007. Svi su ga obožavali kad je bio na premijeri „Top Gana“ u Londonu, čak je šarmirao Vilijama i Kejt", napisala je glumčeva baka.

Gettyimages2022/Paramount
 

A u kojoj je fazi trenutno potraga za sledećim Džejmsom Bondom objasnila je jedna od producentkinja franšize Barbara Brokoli:

- Još niko nije u fokusu. Trenutno razmišljamo kuda idemo s likom Džejmsa Bonda i kako će izgledati sledeći film. Radimo na reinventiranju Bonda kao lika i to zahteva vremena. Rekla bih da je snimanje udaljeno najmanje dve godine.”

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike