Spektakl kakav nije viđen na beogradskim scenama: Pozorište na Terazijama priprema nešto senzacionalno!

25.04.2023

14:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Predstava će imati dve ravnopravne podele sa dva premijerna izvođenja - 19. i 20. maja

Spektakl kakav nije viđen na beogradskim scenama: Pozorište na Terazijama priprema nešto senzacionalno!
Pozorište na Terazijama - Copyright Promo/Dalibor Tonković/Pozorište na Terazijama

Na velikoj sceni Pozorišta na Terazijama u maju će premijerno biti izvedena predstava „Veče mjuzikla na Terazijama“, po tekstu Milene Depolo, u režiji Darijana Mihajlovića. U ovoj predstavi revijalnog karaktera učestvovaće gotovo ceo ansambl ovog pozorišta koji će izvesti neke od najatraktivnijih numera iz brojnih predstava sa dosadašnjeg repertoara jedinog muzičkog pozorišta u regionu.

Promo/Pozorište na Terazijama
 

Do sada najveći broj izvođača na sceni

Predstava okuplja do sada najveći broj izvođača među kojima su: Jelena Jovičić, Mina Lazarević, Rade Marjanović, Ljiljana Stjepanović, Nikola Bulatović, Miroljub Turajlija, Milan Antonić, Vladan Savić, Asenije Tubić, Slaven Došlo, Ivana Popović, Dragan Vujić Vujke, Teodora Tomašev, Marta Bogosavljević, Kristina Savić, Duško Radović, Valentina Pavličić, Ana Simić, Žarko Stepanov, Aleksandar Dunić, Maja Noveljić, Milan Bosiljčić, Jelena Arsić, Barbara Milovanov, Biljana Peković, Olivera Dragičević, Snežana Jeremić, kao i hor, balet i orkestar Pozorišta na Terazijama.

Crni leptir, foto D.Tonković
 

Predstava „Veče mjuzikla na Terazijama“ će imati dve ravnopravne podele sa dva premijerna izvođenja - 19. i 20. maja. Pretpremijera je 18. maja, a prva repriza 21. maja.

Čuveni osmeh

Na pitanje zašto ova predstava, Rade Marjanović, v.d. direktor Pozorišta na Terazijama je odgovorio:

- Zato što smo jedino muzičko pozorište na Balkanu. Zato što naš kolektiv ima 149 članova, skoro još toliko spoljnih saradnika, i želi da svoj ogromni potencijal iskaže i na ovaj način. Spremni smo da svojim kapacitetima dodamo i ovakvu predstavu na svoj repertoar. Želimo da u jednoj večeri sa svojom vernom publikom podelimo radost igranja kroz najatraktivnije numere samo nekih od brojnih predstava koje smo voleli i volimo.

Promo/Jovo Marjanović
 

Upravo zbog njih smo iz ovog pozorišta izlazili sa onim čuvenim osmehom. Tu su ga pronalazili i oni koji su taj osmeh izgubili. U istom raspoloženju ćemo dočekati i jubilarni 75. rođendan u koji ulazimo sledeće godine ponosni na svoju bogatu istoriju. Zato, osmeh na lica, dragi naši, dok je on još uvek kod vas. Dok vas ne napusti jer ga niste ni upotrebljavali - rekao je Marjanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike