Kameron Dijaz ipak zauvek napušta glumu: Trenutno snima svoj poslednji film (FOTO)

21.03.2023

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je otkrila razloge svoje konačne odluke

Kameron Dijaz ipak zauvek napušta glumu: Trenutno snima svoj poslednji film (FOTO)
Kameron Dijaz - Copyright Profimedia

Iako je prošle godine u novembru objavljeno da će se Kameron Dijaz posle osam godina vratiti glumi u Netfliksovoj akiconoj komediji „Natrag u akciju“ u kojoj će igrati uz Džejmija Foksa, nakon čega je usledila i vest da će sa Kejt Vinslet i Džudom Louom snimiti nastavak romantične hit komedije „Ljubav i praznici“, slavna glumica ipak ostaje pri svojoj odluci da zauvek napusti glumu.

Profimedia
 

Džejmi Foks, koji joj je blizak prijatelj, uspeo je da je nagovori da zajedno igraju u pomenutom ostvarenju, ali prema najnovijim informacijama koje prenose svetski mediji, izvor blizak glumici je otkrio da nakon što završi to snimanje više neće glumiti.

Sukobi na snimanjima

Razlog je to što ne želi da bude odvojena od svoje porodice, i postalo joj je veoma naporno da čitave dane provodi na snimanjima.

Glumica je izjavila i da ne voli stresne situacije i sukobe koji se vrlo često događaju na snimanjima, ali da se to ne odnosi na ostvarenje na kome trenutno radi, uprkos glasinama da je Džejmi Foks veoma problematičan i da često dolazi u sukobe sa saradnicima koje neretko i otpušta.

Kameron je u jednom momentu bila najplaćenija glumica u Holivudu, a onda je prestala da se bavi glumom, pokrenula proizvodnju vina i posvetila se porodičnom životu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike