Snima se nastavak kultnog filma "Vrelina": Otkriveno ko će zameniti Roberta de Nira (FOTO)

07.04.2023

13:30

1

Reditelj Majkl Man najavljuje veliki film

Snima se nastavak kultnog filma "Vrelina": Otkriveno ko će zameniti Roberta de Nira (FOTO)
Robert de Niro u filmu "Vrelina" - Copyright Profimedia

Skoro 30 godina nakon kultnog filma "Vrelina", scenarista i reditelj Majkl Man sprema nastavak ovog filma, a u ulozi glavnog protagoniste Nila Mekolija, trebalo bi da se nađe glumac Adam Drajver.

Kako prenosi Dedlajn, Vorner Bros koji je distribuirao originalnu "Vrelinu", pregovara za nastavak koji bi bio zasnovan na istoimenom bestseleru koji je Man objavio prošle godine sa Meg Gardiner kao koautorkom.

Adam Drajver, Venecija 2022./Profimedia
 

Da podsetimo, prve informacije o nastavku filma potekle su od samog reditelja, još prošle godine. 

Raniji životi glavnih junaka 

Uoči objavljivanja knjige “Vrelina 2”, Man je počeo da govori o njenoj ekranizaciji. Međutim, u to vreme počelo je i snimanje filma "Ferari" s Drajverom u glavnoj ulozi. Tada se Man potpuno posvetio tom projektu koji je sada u fazi postprodukcije.  

- Ovo je knjiga, ali uskoro će to biti i jako veliki film. Oduvek sam želeo da istražim ranije živote tih tipova, ali i kako prošlost prebaciti u sadašnjost - rekao je Man prošle godine i odmah isključio mogućnost ponovnog angažovanja Al Paćina i Roberta De Nira u nastavku filma.

Profimedia
 

U originalnom flmu De Niro je glumio kriminalca Mekolija, a Paćino poručnika Vinsenta Hanua, koji je preokrenuo svoj život pokušavajući da ga zaustavi. 

- Volim obojicu, ali oni bi u filmu trebalo da budu šest godina mlađi nego što su bili u prvom ostvarenju - objasnio je Man koji bi nakon postprodukcije filma o čuvenom automobilskom brendu Ferari trebalo da započne rad na "Vrelini 2".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike