Tarantino o svom poslednjem filmu: Jedna stvar je istina, sve drugo je laž!

31.03.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavni reditelj se oglasio rekavši da su sve informacije o poslednjem filmu koji snima samo nagađanja

Tarantino o svom poslednjem filmu: Jedna stvar je istina, sve drugo je laž!
Kventin Tarantino - Copyright Profimedia

Polovinom marta svetski mediji su objavili vest da slavni Tarantino snima svoj poslednji film. Reditelj je već nekoliko puta najavljivao da će njegovo deseto ostvarenje ujedno biti i poslednje u njegovoj karijeri.

Profimedia
 

Mnogi u to nisu mogli da poveruju, međutim čuveni reditelj je sada potvrdio da je to istina, ali da je sve što je pisano o tom filmu netačno.

Priča o Polin Kel

Navedeno je da će se ostvarenje pod nazivom „Filmski kritičar“ baviti životom i karijerom veoma poznate i uticajne filmske kritičarke i romanopisca Polin Kel, koja je bila poznata po čestim sukobima sa filmskim stvaraocima.

U pitanju je bivša konsultantkinja studija Paramaunt koja je blisko sarađivala sa Vorenom Bitijem i inspirisala mnoge reditelje, uključujući i Vesa Andersona, a kojoj se Tarantino neskriveno divio.

Profimedia
 

Sve što je objavljeno su nagađanja

- Završio sam scenario za ono što će biti moj poslednji film. Pretpostavljam da ću ga verovatno snimiti na jesen - rekao je poznati sineasta i dodao da su sve informacije koje su objavljene o ovom filmu samo nagađanja.

- Radnja filma pod radnim nazivom "The Movie Critic" odvijaće se 1977. godine, ali nije biografski film o Polin Kel, kultnoj figuri Njujorkera, kako su neki mediji nedavno izneli - izjavio je Tarantino.

Profimedia
 

Ostaje da sačekamo i vidimo kakvom pričom će jedan od najvećih reditelja na svetu završiti svoju karijeru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike