Džejson Momoa više neće igrati Akvamena? Glumac smiruje zabrinute fanove! (FOTO/VIDEO)

31.03.2023

17:00

0

Vodeći svetski portali koji se bave filmom ubeđeni su da mu ova uloga visi o koncu

Džejson Momoa više neće igrati Akvamena? Glumac smiruje zabrinute fanove! (FOTO/VIDEO)
Džejson Momoa kao Akvamen - Copyright Profimedia

- Uvek ću biti Akvamen. To mi ne može niko uzeti. Ali isto tako mogu da igram i druge likove. Mogu da budem divlji, smešan i šarmantan - izjavio je Džejson Momoa, povodom sve veće zabrinutosti fanova da on više neće biti Akvamen.

Naime, do sada je održano mnogo probnih projekcija filma „Akvamen i Izgubljeno kraljevstvo“, koji je režirao Džejms Van, i prema izveštajima rezultati su veoma loši.  

Profimedia
 

Mnogi razloge za katastrofalne probne projekcije nalaze u tome što Momoa planira da igra još jednog superheroja - Loba, pod novim rukovodstvom DC studija.  

Obožavam ga

- Ubeđen sam da će Akavmen i dalje bito deo DC univerzuma. Pa brate, nema nikog većeg od Akvamena! Ali, takođe volim da uživam u nečem novom. Zabavno je. Zaista uživam u komediji. Ima zaista nekih smešnih scena sa Patrikom Vilsonom u "Akvamenu 2" - izjavio je glumac.

On je naveo da je bilo beskrajno zabavno raditi s njim.

Profimedia
 

- Stvarno ga obožavam. Bilo nam je sjajno radeći zajedno. Kao da smo braća. U "Akvamenu 2" se dešava mnogo kul stvari - rekao je Momoa.

Popularni glumac je potvrdio da se sastao sa novim šefovima DC studija Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i da je, nakon sastanka sa njima, siguran da njegov Akvamen nije ugrožen.

Vodeći portali koji se bave filmom smatraju da se Momoa oslanja na blisko prijateljstvo sa Safranom, međutim s obzirom na loše izveštaje "Akvamena 2", ubeđeni su da mu ova uloga visi o koncu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike