Tajna je konačno otkrivena: Zašto je Holivud „ubio“ Betmenovu devojku (VIDEO)

03.02.2023

06:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Objavljivanje filma bi naškodilo svim ljudima koji su bili uključeni u taj projekat

Tajna je konačno otkrivena: Zašto je Holivud „ubio“ Betmenovu devojku (VIDEO)
Film "Batgirl" - Copyright Profimedia

Šef Di Si studija Piter Safran rekao je da se od filma "Batgirl" odustalo jer nije bio za objavljivanje, i naškodio bi svima koji su bili uključeni u projekat.

Safran je naveo da su Di Si i partneri iz Vorner brosa doneli tešku, ali pravilnu odluku da ne bude prikazivanja već snimljenog superherojskog filma.

- Gledao sam film. Tu ima mnogo neverovatno darovitih ljudi ispred i iza kamera. Ali film nije bio za objavljivanje. Dešava se ponekad - ocenio je Safran.

Profimedia
 

Pravljen za male ekrane

Od objavljivanja filma, u kome igraju Lesli Grejs, Brendan Frejzer i Džej Kej Simons, odustalo se pre pola godine nakon loših rezultata test prikazivanja, a bilo je saopšteno da je projekat, procenjenog budžeta od 90 miliona dolara, otpisan zbog poreskih razloga. Safran je nakon toga došao na čelo Di Si studija.

- Zaista mislim da su Dejvid Zaslav iz Vorner brosa i njegov tim doneli veoma smelu i hrabru odluku da ga otkažu jer bi naškodio studiju i ljudima koji su bili uključeni u ovaj projekat - smatra Safran.

Prema njegovim rečima, "Batgirl" je pravljen za mali ekran i u biskopima ne bi mogao da se takmiči sa velikim blokbasterima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike