Džejson Momoa je zastrašujuć u novim „Paklenim ulicama“: Objavljen trejler za deseti nastavak (FOTO/VIDEO)

12.02.2023

06:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Film u svetske bioskope stiže 19. maja

Džejson Momoa je zastrašujuć u novim „Paklenim ulicama“: Objavljen trejler za deseti nastavak (FOTO/VIDEO)
Film "Paklene ulice 10" - Copyright Profimedia

Objavljen je trejler za novi, deseti nastavak filma „Fast and Furious“ (Paklene ulice) pod nazivom „Fast X“, u kojem glavne uloge tumače Vin Dizel i Džejson Momoa.

Kako su prošle godine objavili svetski mediji, budžet ovog filma toliko je narastao da je vrlo moguće da će postati jedan od najskupljih filmova svih vremena.

Profimedia
 

Proračun filma navodno iznosi 340 miliona dolara, što je 70% više od 200 miliona, koliko je prvobitno iznosio budžet za ovaj blokbaster, a na sve su uticali faktori poput globalne inflacije i povećanih plata za Vina Dizela i ostatak glumačke ekipe.

Vrhunska glumačka ekipa i scene sa Polom Vokerom

Momoa tumači negativca Dantea, a uz njega i Dizela u filmu igraju i Šarliz Teron, Helen Miren, Mišel Rodrigez, Natali Emanuel, Džejson Stejtam i mnogi drugi.

Profimedia
 

U trejleru se mogu videti i određene scene sa Polom Vokerom koji je poginuo tokom snimanja sedmog nastavka ovog serijala.

Velika očekivanja obožavalaca

Film u svetske bioskope stiže 19. maja, a sudeći po komentarima obožavalaca koji se mogu pročitati ispod trejlera na Jutjubu, nestrpljenje je ogromno, a očekivanja velika.

Profimedia
 

"Koliko god ovih filmova napravili, ja uvek jedva čekam novi nastavak. Suludo", "Odrastao sam uz ove filmove i ne mogu da dočekam da izađe novi", "Ovaj nastavak izgleda potpuno drugačije od prethodnih", "Jedva čekam da ovo izađe, to mi je omiljena franšiza", "Ovaj film mora da se gleda u bioskopu", neki su od komentara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike