Meredit Grej ipak ne napušta „Uvod u anatomiju“? Elen Pompeo otkrila šta će se dogoditi (VIDEO)

24.02.2023

06:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Nova sezona će imati 22 epizode sa mnogo novih likova

Meredit Grej ipak ne napušta „Uvod u anatomiju“? Elen Pompeo otkrila šta će se dogoditi (VIDEO)
Elen Pompeo - Copyright Profimedia

Devetnaesta sezona jedne od najdugovečnijih i najpopularnijih serija na svetu „Uvod u anatomiju“, sinoć je počela da se emituje na Foks lajfu.  

Nova sezona će imati 22 epizode, i u njoj će se Meredit Grej zauvek oprostiti od svojih kolega, dok će u seriju stići novi likovi, jer će fokus biti na osoblju bolnice Grej/Sloun i novim stažistima.

Profimedia
 

Kako bi njihovo pojavljivanje bilo što intrigantnije, jedan od njih je u rodbinskoj vezi sa doktorom Derekom Šepardom kog je igrao Patrik Dempsi, navodi Politika. Angažovani su atraktivni glumci koji su poznati uglavnom mlađoj publici, ne bi li privukli gledaoce, s obzirom na odlazak glavne zvezde serije, glumice Elen Pompeo.

Ona će se pojaviti u samo osam epizoda nove sezone.

Ne mogu da rešavam istu ukrštenicu 19 godina

- Zaista sam zahvalna i počastvovana svim obožavaocima koji su u prethodnih 19 godina bili uz mene i uz ovu neverovatnu seriju. Ali, imam 53 godine. Želim da nastavim dalje. Ne mogu da rešavam istu ukrštenicu u Njujork tajmsu svakoga dana tokom 19 godina. Pa tako i ovo. Imam troje dece i želim da budem više sa njima - rekla je glumica u trenutku kada je odlučila da napusti ovaj projekat.

Profimedia
 

Pompeo će uskoro za striming servis Hulu početi da snima novu, za sada neimenovanu seriju, koja će joj oduzimati manje vremena od „Uvoda u anatomiju“. Ipak, ona ostaje deo legendarne serije kao narator i izvršna producentkinja do kraja 19. sezone.

Ovo nije „konačno zbogom“

Publika u Americi je već videla odlazak Meredit Grej, dok će naši gledaoci na to sačekati još neko vreme. Pompeo je u nedavnom intervjuu za ET zaintrigirala izjavom da ovo nije „konačno zbogom“.

- To će biti moja poslednja epizoda na neko vreme - rekla je glumica, ističući da želi da se pojavi kao gost u budućim epizodama serije.

Profimedia
 

Kada glavna junakinja napusti kolege u Sijetlu i ode u Boston, gde ima novi posao, producenti će veliku prazninu pokušati da ispune novim likovima i njihovim dogodovštinama sa poznatim licima, doktorima Mirandom Bejli, Ričardom Veberom, Ovenom Hantom, Amelijom Šepard i drugima.

Kao specijalni gosti pojaviće se neki omiljeni likovi koji su ranije napustili seriju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike