"Idioti su pobedili": Zvezda serije „Uvod u anatomiju“ zauvek napušta glumu (FOTO)

02.03.2023

05:50

0

Autor: Dejan Ćirić

Igrao je jednu od vodećih uloga u ovom projektu od 2005. do 2007. godine

"Idioti su pobedili": Zvezda serije „Uvod u anatomiju“ zauvek napušta glumu (FOTO)
Uvod u anatomiju - Copyright Profimedia

Devetnaesta sezona jedne od najdugovečnijih i najpopularnijih serija na svetu „Uvod u anatomiju“, trenutno se emitujue na kanalu Fox Life.

Nova sezona ima 22 epizode, i u njoj će se Meredit Grej oprostiti od svojih kolega, dok će u seriju stići novi likovi, jer će fokus biti na osoblju bolnice Grej/Sloun i novim stažistima.

Profimedia
 

Elen Pompeo neće zauvek napustiti glumu, ali je zato njen kolega iz popularne serije odlučio da to uradi.

Otkaz zbog homofobije

Isaiah Washington, koji je igrao jednu od vodećih uloga u „Uvodu u anatomiju“ od 2005. do 2007. godine, kada je dobio otkaz zbog homofobije, na svom Tviter profilu je objavio da u 59. godini, mnogo ranije nego što je planirao, napušta svoju profesiju, prenosi cdm.me.

Profimedia
 

Pobeda provokatora i idiota

„Teškog srca, ali i uz osjećaj olakšanja, najavljujem povlačenje iz industrije zabave. Oni koji prate moje putovanje ovde, na Tviteru od 2011, znaju da sam vodio dobru borbu, ali izgleda da su pobedili mrzitelji, provokatori i idioti. Zaista sam zahvalan na vašoj podršci tokom godina. Izgleda da je film ‘Corsicana’ možda poslednji put da me vidite kao glumca, rođenog ovde, u Americi. Samo da znate da ću tu i tamo objaviti nekoliko slika iz penzije. Budite sigurni tamo. Vaši voljeni vas vole i trebate im”, napisao je glumac u oproštajnoj poruci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike