Žurka na crvenom tepihu i ovacije publike: Glumci na premijeru nastavka „Munja“ stigli crvenim autobusom (FOTO)

30.03.2023

08:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Film će od 30. marta biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom Srbije

Žurka na crvenom tepihu i ovacije publike: Glumci na premijeru nastavka „Munja“ stigli crvenim autobusom (FOTO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Svečana premijera dugoočekivanog nastavka kultne komedije Raše Andrića „Munje“ pod nazivom „Munje: Opet!“ održana je sinoć u velikoj sali mts Dvorane. Da je vladalo ogromno interesovanje publike potvrđuje činjenica da su u rekordnom roku rasprodate obe projekcije. Glumačka i autorska ekipa na premijeru je stigla crvenim autobusom i na taj način nagovestila deo zapleta u ostvarenju čiji scenario potpisuje Srđan Anđelić. 

ATA Images/Antonio Ahel
 

Na poklon pred oduševljenom publikom pojavila se ekipa predvođena Sergejem Trifunovićem, Borisom Milivojevićem, Sekom Sablić, Majom Mandžukom, Milicom Vujović, Draganom Macom Marinkovićem, Mionom Marković i Vladom Kovačevićem, osnažena mladim glumcima Ivanom Zečević, Markom Pavlovićem i Stojšom Oljačićem, ali i poznatim reperima Ivanom Ivanovićem Đusom i Smoke Mardeljanom.  

ATA Images/Antonio Ahel
 

Nova i nezaboravna avantura

Film “Munje! Opet” donosi priču o omiljenim junacima Popu i Maretu, u čijim životima se ništa puno nije promenilo i nakon toliko godina. Tu i tamo sanjare i ne razumeju ovaj svet. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi glavne junake. Zaleću se na putovanje i nove doživljaje, sa veoma zanimljivim likovima, gde započinju novu i nezaboravnu avanturu.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Pored originalne i duhovite priče, kao i pre dve decenije, ovaj film će začiniti i prepoznatljiva muzika za koju su ovaj put zaduženi Prti Bege & Kojot, Vizelj, Coby, Sitzpinker, Sasha, Jarboli, Baby Motorolola i mnogi drugi.

Među poznatim ličnostima koje su veliki fanovi originalnih „Munja“, a koje su se pojavile na svečanoj premijeri drugog dela, bili su i Gordan Kičić, Marija Karan, Bojana Stamenov, Savo Milošević, profesor Predrag Marković, Danilo Ikodinović, Milena Radulović, Andrija Kuzmanović i mnogi drugi.

ATA Images/Antonio Ahel
 

U bioskopima širom zemlje i regiona

Film će od 30. marta biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje - Novi Sad, Niš (od 1. 4.) i Kragujevac (2. 4.). Interesovanje je ogromno, zbog čega su otvoreni dodatni termini za prikazivanje. U pohod na regionalne bioskope, film kreće 5. aprila od Banja Luke, a u Podgoricu stiže 8. aprila. 

Zanimljivo je da će film svoj bioskopski život imati i u Beču (20. i 21.4.) nakon čega sledi distribucija u Nemačkoj, Švedskoj, Francuskoj i Švajcarskoj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike