Maja Mandžuka o nastavku filma „Munje“ i Nebojši Glogovcu: Kako je nastala legendarna replika (FOTO/VIDEO)

21.03.2023

12:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera filma „Munje: Opet!“ zakazana je za 29. mart u mts Dvorani

Maja Mandžuka o nastavku filma „Munje“ i Nebojši Glogovcu: Kako je nastala legendarna replika (FOTO/VIDEO)
Maja Mandžuka u filmu "Munje: Opet!" - Copyright Promo/Aleksandar Letić

Maja Mandžuka, zvezda filma „Munje“ i „Munje opet“, gostovala je u Jutarnjem programu Radija S i tom prilikom otkrila koju repliku iz prvog dela filma bi najradije istetovirala:

- Volim onu Đuričkovu „Šećeru!”, ali sviđa mi se kad mi kaže: „Između nas nema više fluida. Otpuštena si!“ - rekla je glumica i dodala da joj je scena sa Nebojšom Glogovcem ipak broj jedan.

Promo/Aleksandar Letić
 

Čuvena replika

Voditeljka Irena Karaklajić je zamolila glumicu da nas sve podseti kako je nastala čuvena replika: “Dolče Gabana, pa i njega ćemo da hapsimo!”, pošto je poznato da je u pitanju improvizacija.

- Da, to je bila improvizacija. Ja sam imala na setu taj parfem na sebi i u pauzi snimanja, bukvalno pet minuta pred tu scenu, on mi je rekao: „Što ti je lep parfem, koji je?“ Ja kažem: „Nemam pojma, dobila sam ga na poklon, neki Dolče Gabana.“ I usred kadra on ispaljuje to „I njega ćemo da hapsimo“.

Promo/Aleksandar Letić
 

Premijera nastavka kultnog filma Raše Andrića zakazana je za 29. mart u mts Dvorani, a zbog velikog interesovanje biće održana i dodatna projekcija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike