Serija sa vajbom "Nestašnih godina": 24sedam na premijeri prve epizode "U klinču" (FOTO/VIDEO)

26.08.2022

18:00

0

Mladom muzičaru Vojažu, ovo je prva uloga i odmah mu se sreća osmehnula da za roditelje "dobije" Nikolu Koju i Branku Katić

Serija sa vajbom "Nestašnih godina": 24sedam na premijeri prve epizode "U klinču" (FOTO/VIDEO)
Branka i Nikola kao Mira i Velja, produkcija Rezima - Copyright Serija "U klinču" Promo/RTS/Režim produkcija

Prva epizoda serije "U klinču" juče je prikazana novinarima u MTS dvorani. Sudeći po aplauzima nakon odgledane epizode, očigledno je da će ova osvojiti srca široke publike.

Glavne uloge među kojima su veterani Branka Katić i Nikola Kojo ali i mlada zvezda Vojaž koji je već kao muzičar osvojio srce tinejdžerki širom regiona, garantuju kvalitet ispred malih ekrana.

Ono što je za sada sigurno jeste da smo posle dugo vremena dobili jednu pravu porodičnu seriju koja se bavi realnim problemima ali ne uz dozu opore gorčine već životne vedrine i to one u maniru najvećih uloga Nikole Koje i Branke Katić u domaćim filmovima.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Serija ne beži od problema zavisnosti od kocke, alkohola, asocijalnog ponašanja, težine donošenja prvih velikih životnih odluka.

Jedan od kreatora serije Aljoša Ćeranić ističe da je to sve deo naše svakodnevice, a da  sama serija po svom duhu najviše podseća na australijsku seriju "Nestašne godine", uz koje je  sazrevala čitava jedna generacija.

Nakon brojnih domaćih serija u kojima je neki sport imao svoju ulogu, u ovoj seriji "glavnu ulogu" preuzima boks, a boksuju svi, od pravog ringa do boksovanja sa životom.  

ATAImages/Antonio Ahel
 

Mladom muzičaru Vojažu, ovo je prva uloga i odmah mu se sreća osmehnula da za roditelje   "dobije" Nikolu Koju i Branku Katić.

- Da nije Branke i Nikole moja uloga ne bi bila takva kakva je. Oni su me opustili, da moja gluma ne bude gluma nego iskreno tumačenje lika - naveo je Veruović.

Kako je objasnio u glumi mu je bilo najteže da "glumi tako da se ne vidi da glumi".  Da mu je to očigledno uspelo potvrdila je i njegova "starija koleginica" glumica Svetlana Bojković koja takođe ima zapaženu ulogu u seriji. 

Ona je izjavila da je Vojažu uspelo za rukom ono što je najteže u glumačkoj profesiji  "da se ne vidi da glumi".

- U seriji vidimo večiti sukob sukob mlade generacije koja hoće da odraste i bira po svome nahođenju čime će da se bavi u životu, uz neminovna ljubavna lutanja, i roditelja koji su projektovali za dete dve do tri profesije. Tu nastaju sukobi. Serija je kao život sam - rekla je novinarima Bojković.

Kreatori i producenti serije, nastale u produkciji kuće "Režim" i RTS-a, su Aljoša Ćeranić i Miloš Avramović, scenaristi su Ivan Stančić, Dušan Bulić, Filip Vujošević i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Serija počinje sa prikazivanjem od 29. avgusta radnim danima na RTS -u.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike