Kraljica vriska i crvenog tepiha: Džejmi Li Kertis i zvezdani sjaj starog Holivuda na dodeli Oskara (FOTO/VIDEO)

12.03.2023

23:39

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica je prvi put u karijeri nominovana za ovu nagradu

Kraljica vriska i crvenog tepiha: Džejmi Li Kertis i zvezdani sjaj starog Holivuda na dodeli Oskara (FOTO/VIDEO)
Džejmi Li Kertis - Copyright Profimedia

Čuvena Džejmi Li Kertis je na večerašnju ceremoniju dodele Oskara došla među prvima, donoseći na crveni tepih glamur starog Holivuda, dokazujući još jednom zašto je jedna od najlepših žena i najboljih glumica u istoriji svetske kinematografije.

Profimedia
 

Kertisova je prvi put u karijeri nominovana za Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu „Sve u isto vreme“ koji je i najveći favorit ove godine.

Uvek sam se osećala kao autsajder

Kada je dobila svoju prvu nominaciju nakon četiri decenije u poslu, glumica je u januarskoj objavi na Instagramu napisala:

Nikada nije bilo ni u mojim najluđim snovima. Uvek sam se osećala kao autsajder koji gleda unutra, a ipak sam uvek tako zahvalna za sve prilike koje sam imala.

Profimedia
 

Biti deo ovog prelepog filma, koji je upravo dobio toliko priznanja za našu talentovanu, šaroliku ekipu umetnika, vrhunac je mog profesionalnog života.

Pošto je ovo film o porodici imigranata i njihovoj životnoj borbi, odmah sam pomislila na svoje roditelje, decu doseljenika iz Mađarske i Danske, čije su porodice dolazile ovde i žrtvovale se za svoju decu da ostvare svoje snove.“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike