Prvo iznenađenje na večerašnjoj dodeli Oskara: Ona će se ipak pojaviti? (FOTO/VIDEO)

12.03.2023

22:38

0

Autor: Dejan Ćirić

Do kakve promene je došlo još uvek nije poznato, ali ostaje da sačekamo ceremoniju ne bi li videli da li će Lejdi Gaga nastupiti

Prvo iznenađenje na večerašnjoj dodeli Oskara: Ona će se ipak pojaviti? (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Iako su svetski mediji objavili da Lejdi Gaga neće nastupati na večerašnjoj dodeli Oskara, zbog snimanja filma „Džoker 2“, Varajeti je upravo objavio da će pevačica ipak pojaviti i otpevati pesmu „Hold My Hand“ iz filma „Top Gan: Maverik“.

Profimedia
 

- Imamo odličan odnos sa Lejdi Gagom i njenom ekipom. Ona je usred snimanja filma „Džoker 2“. Zbog zahtevnog rada na ovom filmu, nije mogla da nastupi na nivou na koji smo navikli mi, ona i publika. Zato neće nastupiti - rekao je za juče za Varajeti Glen Vajs, izvršni producent i šouraner dodele.

Sve još uvek neizvesno

Do kakve promene je došlo još uvek nije poznato, ali ostaje da sačekamo ceremoniju ne bi li videli da li će se Gaga ipak pojaviti.

Svi ostali nominovani za Oskara za najbolju originalnu pesmu potvrdili su da će nastupiti.

Profimedia
 

Imaćemo prilike da pogledamo nastupe Rijane (Lift Me Up), Dejvida Birna i Stefani Hsu sa bendom Son Lux (This Is a Life), Sofije Karson i Dajan Voren (Applause) i Rahula Sipligundža i Kala Bairava (Naatu Naatu).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike