Otkriveno zašto Lejdi Gaga neće nastupiti na dodeli Oskara: Sprečena zbog jedne stvari

11.03.2023

07:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Pevačica je trebalo da izvede numeru „Hold My Hand“ iz filma „Top Gan: Maverik“

Otkriveno zašto Lejdi Gaga neće nastupiti na dodeli Oskara: Sprečena zbog jedne stvari
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Sutra je najglamuroznija i najveća holivudska noć i oči celog sveta uprte su u Los Anđeles, gde će biti održana 95. dodela Oskara. Ove godine konkurencija je izuzetno jaka, kako među glumcima, rediteljima i filmovima, tako i u ostalim kategorijama.

Kada je reč o muzici, nastupiće svi nominovani, osim Lejdi Gage, koja zbog snimanja filma „Džoker 2“ neće moći da se pojavi na ceremoniji.

Profimedia
 

Pevačica i glumica, kojoj je ovo četvrta nominacija za Oskara, u konkurenciji je  za najbolju pesmu „Hold My Hand“ iz filma „Top Gan: Maverik“, ali ćemo ipak ostati uskraćeni za njenu izvedbu.

Svi drugi potvrdili učešće

Svi ostali nominovani za Oskara za najbolju originalnu pesmu potvrdili su da će nastupiti. Imaćemo prilike da pogledamo nastupe Rijane (Lift Me Up), Dejvida Birna i Stefani Hsu sa bendom Son Lux (This Is a Life), Sofije Karson i Dajan Voren (Applause) i Rahula Sipligundža i Kala Bairava (Naatu Naatu).

Profimedia
 

- Imamo odličan odnos sa Lejdi Gagom i njenom ekipom. Ona je usred snimanja filma „Džoker 2“. Zbog zahtevnog rada na ovom filmu, nije mogla da nastupi na nivou na koji smo navikli mi, ona i publika. Zato neće nastupiti - rekao je za Varajeti Glen Vajs, izvršni producent i šouraner ceremonije.

Popularna pevačica je na društvenim mrežama izrazila zahvalnost Akademiji zbog nominacije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike